alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 alligato, ты еще не передумал??? бжалованию не подлежит кто-то притяните эл.чяйник для чая и кофе, и как поступим с мясом (шампура, пасуда есть) монгал нужен, купим угли мешка 2, предлагаю взять курятины так-как маринуется в течении часа, огурчики и помидорчики в рассольничке можно привезти из дома, картошку можно пожарить на скавародке (есть шмелик в наличии) Вроде всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 С меня мангал и шампура... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 Мыж бухать сабираемся вухууу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 вухууукартошку привезёш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 картошку привезёш. сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 (змінено) Emissions,где-то кг 3 или больше смотри сам. Посилання Змінено 27 грудня 2013 користувачем alligato Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stavr(Максим) 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 А новенького одноклубника примите в свою компанию? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 Stavr(Максим),Добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stavr(Максим) 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 А мне шо брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 PavelV,угли для топки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 Бл*, дурная работа...Не смогу приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 В 2 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 в 2.10 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 буду около 2-х, мо чуть раньше alligato,угли в Сильпо эсть? приеду чуть раньше возьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 буду к 2-м +\- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 курятина маринуется, мангал начнём запускать около 16.00 чтоб народ смог подтянутся, если кто не успевает. А пока просто потусуемся и порешаем чё ищё брать. зона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 ну за вафле зону ваще класс :D все как по Европейским стандартам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 Ну что, у нас уже угли готовые, подтягиваемся, а то отписалось много, а на самом деле.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 как я вам завидую...сижу, бездельничаю на работе...а мог бы быть с вами))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 блин я после ночной смены, толлько проснулся ((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 Хорошего вам продолжения вечера! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 ...эх)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах