Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 13 січня 2014 Creativ4eg, попробуем) скинь в вк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 Завтра встреча, кстати, я совсем забыл.. кто собирается быть? завтра и общеклубная, то там что-то не особо с народом, почти у всех не получается.. Fozzy747, как ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 завтра и общеклубная куку, общеклубная по субботам, то бишь сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 (змінено) Emissions, та всьо всьо, узбагойся, я втыканул.. так как забыл уже, а привык чаще по воскресеньям встречаться) тогда меня на Скаймолле седне точна не будет.. не успею( на ДР идем седне) Змінено 25 січня 2014 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Afft, сеГодня буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 планирую попасть тоже. если все гуд будет конеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Блин, жаль не выйдет у меня сегодня быть Как на Скаймолле прошло, кто был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Fozzy747, ок, я тоже) кто ещё? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Afft, возможно и я буду. это нас типа 3 человека будет тока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 было не 3 человека) 2 Afft та Creativ4eg відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 а я проспал=\ з.ы Аффт снимает на кассету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 з.ы Аффт снимает на кассету ахаха, я ему говорил шо пора уже что то качественнее купить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 ахаха, я ему говорил шо пора уже что то качественнее купить болванку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 (змінено) Creativ4eg, Emissions, ахаха)) у меня ещё и дискеты старые есть)) и 5,25 были тоже где-то) Змінено 26 січня 2014 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Emissions, да, можно и болванку Afft, дискета была бы ваще агонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 ***,надо быо всётаки подехать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 reanimation, а я тебе говорил приезжай!!! кстати, разобрались с Костей что свистело у тебя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Creativ4eg, Не решили отложить,сёдня утром прогрел машину сначала свистело щас вот перестало..Буду наблюдать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Я вчера заезжал, только не кого не было кроме троих человек. Пообщался с Ваней и остольными минут 5,передал привет и уехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 alligato, а я быстро свалил, так как упустил ключи в шахту лифта (от квартиры), и поехал вызванивать лифтовиков. кстати, достали быстро, + еще чьи то ключи нашли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Creativ4eg, на шее носи все ключи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Я вчера заезжал, только не кого не было кроме троих человек. Пообщался с Ваней и остольными минут 5,передал привет и уехал Это ты приехал в 18-00 и уехал в 18-05? А то мы приехали в 18-10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2014 Afft,ну типа где-то как-то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 30 січня 2014 B@RMALEY, ты куда пропал? жив-здоров ещё? че на встречи не приезжаешь? как машинка? если ещё есть(... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 Afft, чего это вдруг тебя пробило?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах