Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 так, давайте решайте, звоните, договаривайтесь, хоть на ю зе фа спорьте шоб утром была четкое время\адрес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Да, мой номер знаете, если нет, то он вверху) на 4 часа норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 увы, читаю на английском как ты назвал себя)Штруль - Shtrul каюсь, двоешник)))))) Да, мой номер знаете, если нет, то он вверху) на 4 часа норм) Тогда завтра к обеду наберу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Всех с празником. Сегодня где будем отмечать празник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Всех с празником. Сегодня где будем отмечать празник? Взаимно))) судя по погоде черт его знает(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Afft, ты уже не спиш? Приглашай к себе в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Afft, ты уже не спиш? Приглашай к себе в гараж. Так я же уже написал, пригласил.. Так шо, думайте. Да и тоже, всех причастных - с праздником 23 февраля!) Урра, товарищи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Тогда сегодня в 16.00 у тебя в гараже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Ну, я надеюсь не один? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Ну Костя будет, Паше надо позвонить и так потихоньку и соберется не маленькая компания. ВОДКУ брать?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Народ, как там обстановка на Троещине? Животные с майдана не шалят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 alexdoc, на счёт животных ты погарячился.. не нужно так выражаться.. всё уже спокойно, так что не нужно тут разводить флейм.. есть флудилка - пожалуйста общайтесь там на такие темы.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Afft, +1000 все люди, и относится надо как к людям. alexdoc наверное форумом ошибся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 R.I.D.I.K, водку я не пью так шо я хз кто будет А Пашка заболел.. позвоню ему, может уже полегчало ему.. да и здоровье можно поправить, если захочет Лёха Фоззи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Про fozzi немного забыл, чуть позже наберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 тут я, тут мне к 18.00 надо на Левобережку ехать. может к 16.00 подъеду к вам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Fozzy747, ок, звони если что) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Нифига не понял что вы тут нарешали под еду к эко как обычно на 18.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Нифига не понял что вы тут нарешали под еду к эко как обычно на 18.00 ох ты и слоупок сказано что в гараже у Аффта на 16.00 что не ясно??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 та глянул уже,адрес????? Куда выдвигатся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 reanimation, набери его да узнай з.ы а теперь вопрос, как добраться тем, кто на двух ногах?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 меня не будет, обстоятельства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 меня не будет, обстоятельства з.ы ты понял короче) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 Emissions, Смотря окуда...Я так понял это райно Ленинградки отановка Тампере,любая машрутка в сторону Дружбы народов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2014 з.ы ты понял короче) понял) Тебе уже срочно надо? Я нашел его, в машине уже))) Уже на шаг ближе к тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах