Мирослав 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 кто может подсказать, где могут быть у нас в Киеве авторазборка ВАЗ? (2108) нужен живой кузов с документами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 это вам на форум 2108 киев юа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Мирослав, зайди на сайт что выше озвучен, там есть в ассортименте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мирослав 2 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 к сожелению - нет((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 аа, первый пост от меня в этом году! оживлю чуть веточку Спасибо Леше Fozzy747 за большую помошь вчера в такой злой мороз.. Если б не твои яркие габариты и подсветка номера, то ))... да, и с прошедшими и наступающими ещё всех участников ветки! 2 PavelV та Creativ4eg відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Afft, Спасибо Александр!!! Взаимно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Creativ4eg, Да, и предлагаю в это воскресенье 11.01.2015 открыть встречи Троещинской ветки в этом году!! Я точно буду на копе, часть людей знает почему(( На встрече, расскажу всем, кому интересно.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Afft, это если -20 не будет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 прошедшими и наступающими ещё всех участников ветки! дякую, взаємно Да, и предлагаю в это воскресенье 11.01.2015 открыть встречи Троещинской ветки в этом году!! я заа! Я точно буду на копе я на Копі точно не буду, а от Льовіка вигуляв би) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Emissions, будет +. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 ну если так то будет отлично) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 ну если так то будет отлично) Это я для вас заказал, спецом позвонил в небесную канцелярию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Emissions, Николай-01,так приїзжайте тож, на крайняк в еко завжди мона чайом сугрітись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 ну коль так, я тоже постараюсь подтянутся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 На встрече, расскажу всем, кому интересно.. я звонил, а ты не ответил((( предлагаю в это воскресенье 11.01.2015 открыть встречи Троещинской ветки в этом году!! поддерживаю если -20 не будет.... ну коль так, я тоже постараюсь подтянутся. о, зашибись))) я думаю ты понял о чем я))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 PavelV, я точно не буду - я ще не виздоровів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 о, так на скока збираємось? 16:01? я ще не виздоровів... от ти хворун...швидкого одужання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 блин а я снова на работе ну что за непруха такая, и в новом году преследует меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 швидкого одужання Дякую! так на скока збираємось? 16:01? Хоть мене й не буде, але свої 5 копійок вставлю - а чого в вихідний день, ще й в неділю збиратись наніч?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Emissions, Николай-01,так приїзжайте тож, на крайняк в еко завжди мона чайом сугрітись шо значить накрайняк!? там сходняк і буде, а єслі не то я довбав на вулиці мерзнути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Emissions,ну так ніхто ж не тримає на вулиці, тай в теплі спілкується спілкуватіше... ну ти поняв короч чого в вихідний день, ще й в неділю збиратись наніч?? ну 16:01 ніби й не наніч, день ще...ну в 15:58 можна якщо що ніхто ж по часу іншого не пропонує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 PavelV, на 16-00 норм будет! Creativ4eg, не ври, я тебе перезвонил Emissions, будет +, честное пионерское! ну, дубака точно не должно быть.. alligato, давай-давай! а то скока можна работать ужо! Creativ4eg, да, и постараюсь не забыть тебе зарядку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Creativ4eg, да, и постараюсь не забыть тебе зарядку уж постарайся))) Шапку поправил, время поставил 16:00. думаю нормально будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 аа, первый пост от меня в этом году!оживлю чуть веточку Спасибо Леше Fozzy747 за большую помошь вчера в такой злой мороз.. Если б не твои яркие габариты и подсветка номера, то ))... да, и с прошедшими и наступающими ещё всех участников ветки! Нема за шо) а подсветка номера благодаря тебе там стоит, если помнишь)) Creativ4eg, Я точно буду на копе, часть людей знает почему(( На встрече, расскажу всем, кому интересно.. а я знаю) и фотка есть))) Дякую! Хоть мене й не буде, але свої 5 копійок вставлю - а чого в вихідний день, ще й в неділю збиратись наніч?? ну чего ж на ночь? это даже не на 18.00 как обычно. у многих в воскресенье есть свои дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 ну что, вроде как потеплело седне, +2 показывает у меня)) только снега еще прилетело)) Нема за шо) а подсветка номера благодаря тебе там стоит, если помнишь)) конечно помню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах