Afft 83 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Ну что, дождь снег никого не пугает на завтра на встречу приехать?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Afft,Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 якщо не сильно слизько буде то буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 воу-воу ) а кто будет ? на 16:00 ? я попробую подкатиться , если что )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 PavelV, alligato, гуд, парни, гуд! )!(eK@, так много кто, выше смотри) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Я как всегда - на работе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 если дотолкаюсь - то буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Я как всегда - на работе) сказать, или как нибудь в другой раз? если дотолкаюсь - то буду) дотолкаем если что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 сказать, или как нибудь в другой раз? Разве что, если что то новое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Я как всегда - на работе) тю...а я думав заодно пилезахист тобі захопити... дотолкаюсь а шо не так? бо Afftа вчора таки штовхали доречі, ні в кого раптом немає зайвих резинок з гачками- такі як пристібається запаска, інструмент? Разве что, если что то новое от з своєю роботою не тільки на зустрічі не попадаєш а й без пилезахисту залишишся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 тю...а я думав заодно пилезахист тобі захопити... гррр...Ну никак, я ваще сейчас в Броварах))) И до 20 тут буду))) если он тебе сильно уже надоел, то можешь отдать кому-то другому(( Может с Серегой договорюсь, что бы он себе забрал, а я бы к ним подскочил на работу, так точно быстрей будет..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 то можешь отдать кому-то другому так нікому більш не нада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 так нікому більш не нада Ну если Сержа выловлю вк, может выйдет с ним договорится на Креативчик-экспресс ))) PavelV,Креативчик-экспресс одобрил))) Скинешь ту штуку Сержу)))) Спасибо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 блин, еще 3 часа сидеть ждать( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 блин, еще 3 часа сидеть ждать( о, ты тоже будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 тю ну да, погода теплая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Скинешь ту штуку Сержу ок блин, еще 3 часа сидеть ждать ага..єсі шо мона чутка раньше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 ок ага..єсі шо мона чутка раньше... Думаю, и я буду чуть раньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Как меня жаба давит. Погодка наладилась, хоть на шашлыки и сосиски едь, и встреча организовывается, а я сегодня на работе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 R.I.D.I.K, та вот что-то погода портиться начала, так что не расстраивайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Fozzy747, тебе хорошо у тебя выходной в выходной, а у меня будет выходной в рабочий день. И на шашлыки не с кем собраться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 PavelV, я заберу! бери з собою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Afft,воу воу воу!))) Уже все договорено! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Встреча прошла тихо и спокойно. Посидели, потрындели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 alligato, солидарен. Спасибо Всем кто был! начало хорошее. так что в том же духе!!! Пашка, спасибо за потолок и сигналку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах