reanimation 114 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Creativ4eg, та я уже на мангале сижу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Creativ4eg, та я уже на мангале сижу.. минут через 40 буду выходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Мяса на месте можно накопать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Спасибо всем кто приехал! было весело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Присоединяюсь было круто.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Дааа, видно как вы покутили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 alligato, О то надо было ехать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 а похвастаться фотками слабо или так кутили что забыли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 alligato, я не фоткал креативчек должен скинуть.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 я фото позже скину. на работе сейчас будет собрание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Creativ4eg, Фотки фотки.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Фотки фотки.. таки да Creativ4eg, і шоо? і дее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 о, фотки, точняк))) ща запилю ссыль. ссылко на Google Drive " rel="external">Посилання 2 PavelV та alligato відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Оо, столько фоток, такое впечатление собралось что я там присутствовал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Оо, столько фоток, такое впечатление собралось что я там присутствовал. чаще нужно с нами ездить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Creativ4eg,ути пути я тогда на киевском море был ( на даче родителей ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 так ну шо завтра шашлычная неделя как обычно.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 предлагаю переместить нашу встречу на лодочную станцию, где у Кости лодка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 На след выходных будут желающие на палатки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Чувствую что прийдется тащить мотор к лодке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Чувствую что прийдется тащить мотор к лодке ))))) мое присутствие пока под вопросом. нарисовалась одна идейка на завтра, постараюсь решить по быстрому. если что, свяжусь с вами где и что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Как всегда, забаламутит и ( ну вы тут решайте а я по позже.....) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Я как бы и не начинал. Спросил Виталик, а я в массы так сказать донес У меня форсмажор так сказать. Посему предупредил заранее о возможном своем отсутствии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 alligato, звони если надумаеш. А может и лампочку починим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Лампочку и у меня в городе поменять можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах