Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 а UDC не цікаво? а хз шо це таке, 3 букви на англ, а мотокрос воно і в африці понятно шо мотокрос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 а хз шо це таке оть - Посилання правда як на мене цінник на квитки не гуманний, тому +на сторону мотокросу ітого: Посилання vs Посилання vs Посилання ніхто нікуди з цих пунктів не думає махнути?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Коли? в цю неділлю? я їду гостювати в Кудряш customs Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 Коли? в цю неділлю? тож там написано - все 28-го (наступна неділя) а в цю неділю наче ж як Троєщинська здибуванка... а шо там в Kudryash Customs? може й собі підїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 поступила пропозиція (в "хтощоробить") завтра поїхати кудись до води. наприклад на Київське море... хто що скаже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 я до Ванькі полюбе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 загалом якщо хто надумає - ще 2 місця є))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Я так поняв і на Еко ніхто не збирається( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Все уехали за город. Или на дачу. вот и нет никого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 липня 2015 Как насчет шашлей в воскресенье? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 липня 2015 Если погода не подкачает, то можно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 липня 2015 ага) вороде не должна. а куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 я на лодку поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 я на лодку поеду Еси шота предлагаешь, предлагай! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Не, не предлогаю я говорю что я буду на воде (намёк). Вот вы, можете преложить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 липня 2015 это типа ты к нам приплывешь?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2015 может и такое произойдёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 19 липня 2015 мини встреча прошла удачно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 19 липня 2015 А фото отчет где? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 20 липня 2015 нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 липня 2015 мы и без фото классно провели время, покупали, поплавали на лодке, дети вообще были супер счастливы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 20 липня 2015 ОООЧЕНЬ классно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 21 липня 2015 А не фото есть, моя успела вот блин не открывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 липня 2015 А не фото есть, моя успела вот блин не открывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 липня 2015 неоткрываеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах