Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 ммм... привет, ребятки) нарушу тишину ветки).. что с встречами? все ли в Киеве? как ваши дела?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 тсс, не шуми, я есть... а то разбудишь еще тут пчел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 я в Кийові, зі зустрічами глухо шолі... якщо хто буде мимо Березняків проїзжать мона й здибатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 та на 24 встреча обречена на провал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 та на 24 встреча обречена на провал... Хз, а что, все уезжают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2015 та да.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2015 А чего на выходных в городе сидеть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2015 от того, что и так дел по горло) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 может есть желающие в эти выходные шашли пожарить? скажем так 24-го? праздник все дела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Я еду с 23 на 24 на шашли с палаткой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2015 Ха прикол, во как любит...:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2015 Ага, тут тишина, пойду дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Куда собрался??? Пол года не был)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Так че пьем пиво в восресенье на Эко... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Так че пьем пиво в восресенье на Эко... пивО? мы автоклуб, а не клуб анонимных(и не очень) алкоголиков но на кофе я бы может даже выбрался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 То я так что ратормошить ..Я вообще за встречу как в былые, а потом туда на Слалом на картинг там рядом возле троещинского рынка.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Кстати в воскресенье можете поддержать Ваню Кудряша, на картинге который на троещине будет слалом, где среди всех всяких бмв он будет там один на классике) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 о, так давайте встретимся прямо там, как раз и кофе там вроде как есть где попить, и на слалом посмотрим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 так яж так и предлагаю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 ну вот и порешали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 що, де, о котрій? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Creativ4eg, Серега сделай в этой теме, шапку красным что встреча... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 reanimation, запилил. время сбора 17:00, кофебрейк и на слалом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 я так понял что никто не собирается на встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах