alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Лично у меня, чё-то нет желания кудато ехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Лично у меня, чё-то нет желания кудато ехать та по ходу не только у тебя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 alligato, если бы ты знал что я собираюсь , ты бы пулей прилетел )) ахаха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 кароче все поеали встречу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 кароче все поеали встречу.. уже вернулись, ты все пропустил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Creativ4eg, а то я не знаю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 если бы ты знал что я собираюсь , ты бы пулей прилетелфанарь, не угадал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 фанарь, не угадал та прилетел бы , есть один подгон для тебя )) да-да тот самый )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 уже вернулись аткуда? ти ж грив нічо ні буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 аткуда? ти ж грив нічо ні буде? Паша, то сарказм у Сірьоги такий)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 то сарказм от вже зі своїми сраказмами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2015 ребят, с праздникам всех) 4 PavelV, alligato, )!(eK@ та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2015 ребят, с праздникам всех) Спасибо, и тебя[emoji5] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 Кто хочет завтра на кофе возле ЭКО ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 )!(eK@, Я за.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 Я у себя попю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 Если только я и рома с женей будет, то можем попить кофе поближе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 я так понял что так и будет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 Creativ4eg, приезжайте попить кофе ко мне на комплекс. заодно отдам Роме костыли.а Женя завезёт мне барахло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2015 чесно...після сьогоднішньої "ЗОсі" немає особливого бажання їхати кудись не поруч щоб в 2-3 попити каву.... Я у себя попю. і я мож підкочу попити каву й трохи повідволікати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Creativ4eg, приезжайте попить кофе ко мне на комплекс. заодно отдам Роме костыли.а Женя завезёт мне барахло. заманчивое предложение. обдумать нада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Артём Павлович, я думал завести тебе где то на неделе , когда буду переобуваться на зиму ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Ты уже аккумом обзавёлся?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 quitka, личным еще нет взял на время у соседа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sviter 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 (змінено) Ребята, подскажите, пожалуйста, специалиста в районе Троещины, который может качественно разобрать-дефектовать-и собрать КПП 5-ступку ВАЗ. Рекомендации и контакты прошу "скидывать" в личку. Заранее спасибо. Змінено 11 листопада 2015 користувачем sviter Вежливость и орфография Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах