Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 PavelV, не кажется тебе))) самоорганизуемся. на выходных встреча, так и порешаем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Creativ4eg, кстати по поводу воскресной встречи, я так подозреваю она на "Чайке" может начатся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 PavelV, я хотел предложить организованно встретится и поехать туда сразу всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Creativ4eg, так предлагай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 PavelV, дык вопрос в том, кто из троещинских будет на пробеге, а потом на предполагаемом фуршете.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Afft, Саня, не о том ща пишем))) мы говорим о Посилання встретимся и организованно поедем на Чайку о фуршете речи не идет ваще))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Afft, Я в раздумиях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Я за самоорганизованность. За чайку - пасс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Я за самоорганизованость. И за Чайку) Я в раздумиях. нипонял, шотакое??? ЗЫ никто случайно не будет на Перова до субботы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Shtryl, PavelV, reanimation, Creativ4eg, я тоже шота на Чайка не очень-то хочу ехать.. шо я там не видел лучше как обычно встречу в воскресение провести, а через субботу на пробеге пробежать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 я тоже шота на Чайка не очень-то хочу ехать.. шо я там не видел а я вообще ниразу на чайке не был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 Emissions, может в чайке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2014 я за эко.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Так слет на Чайке утром а вечером Эко никто ж никого не заставляет, я сам не уверен что поеду, собрать машину в первую очередь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 ну начинается... правильно сказал Паша никто ж никого не заставляет есть желающие? поехали, нету, значит вечерком будем на ЕКО. лично я был бы не против поехать и глянуть шо за машинки у кого. свою там показывать некому но на других поглядеть хотелось бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 есть желающие? поехали, нету, значит вечерком будем на ЕКО. вот именно, я лично если успею до утра воскресенья то и туда и туда поехал бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Давненько я тут не был. Ох и понаписали Вы, на 133 страницы. Клубная жизнь на Троещине продолжается, это не может не радовать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 то ли лыжи не едут, то ли я не лыжник. Сёдня встреча, так? Кто будет и где встречаетесь обычно и главное - во сколько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 BAHO, вообще сегодня, но судя по всему сегодня встречи не будет, точнее скорее уже не было. Обычно с 6-7 часов возле Эко на Закревского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 BAHO, PavelV, так как никто и не вспомнил о встерче, значит сегодня ее не было( давайте как то в будний может соберемся? или уже тогда аж на пробеге))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Creativ4eg, походу уже на пробеге, большинство ж работает. ЗЫ я вспомнил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 ЗЫ я вспомнил ты бы лучше вспомнил мне перезвонить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Creativ4eg, так а шо, хтото б ишо приехал? А то я еще тут но собираюсь уезжать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 Я вспомнил, епта Позвонил ЭмишИНсу (он увидет - будет злиться), но поскольку тут чет не активничали, то никто никуда и не ехал. ОтакЭ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 PavelV, не имею понятия. позвонил Реанимейшену, трубу не взял. больше никому и не позвонил( BAHO, заводила, Аффт просто не отписал. вот и не приехал никто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах