PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Afft, ну вийняли і так і то гуд... доречі, ти в суботу зайнятий? як щодо зїздити на Теремки коробас забрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 (змінено) ] ...а зняти двигло нам допоміг Полотєнчік, бичача сила, та ще якась матера!!! Полотєнчік руліт!!! Змінено 15 липня 2014 користувачем Вентель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Вентель, +100500:lol: шкода що тільки ми "в темі" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Вентель, +100500:lol: шкода що тільки ми "в темі" Ви шо Полотенчіком двиг виймали, він не образився? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 ricer, ага, якщо сьогодні потраплю в гараж то сфоткаю поки видно що і як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 ricer, неа, нк може трошки, ми його потім накурили) Парни, кто-то менял трос капота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Вентель, в Afft-а шось було з тросом - він має знати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Вентель кабан здоровый, мог и сам без полотеничка двиг вытащить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Вентель, в Afft-а шось було з тросом - він має знати Я міняв і трос і замок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 R.I.D.I.K, сам ти кабан! Afft, Склько времени потратил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 R.I.D.I.K, сам ти кабан! Afft, Склько времени потратил? Не помню точно, но фигню.. Больше времени уйдёт на выставление троса Вентель, +100500:lol: шкода що тільки ми "в темі" Я тоже, бо здогадуюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Afft, був у дяді Саші, в пятницю залишаю авто на ремонт)Сподіваюся на його сумлінність! Хоча він мені сподобався і сподобався порядок його гаражі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Afft, був у дяді Саші, в пятницю залишаю авто на ремонт)Сподіваюся на його сумлінність! Хоча він мені сподобався і сподобався порядок його гаражі) Це добре) А ше я тобі гроші винен, завтра хочу віддати, ввечері, наприклад, на бульварі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Afft, Нема питаныв))) Завтра загальноміська зустріч, ти будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 На такую встречу я уже раз приезжал. Пообщался с Афтом и Кузьмой и уехал. У меня в гараже больше людей собирается. И у Афта тоже, только у него теперь света нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 На такую встречу я уже раз приезжал. Пообщался с Афтом и Кузьмой и уехал. У меня в гараже больше людей собирается. И у Афта тоже, только у него теперь света нету. с таким подходом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 (змінено) R.I.D.I.K, а не треба було так рано уїзжати Полотєнчік руліт!! для всіх фото головного героя епопеї з виймання низу двигуна Змінено 16 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Afft, Нема питаныв)))Завтра загальноміська зустріч, ти будеш? Я думаю.. Можливо буду, але на 11-ому На такую встречу я уже раз приезжал. Пообщался с Афтом и Кузьмой и уехал. У меня в гараже больше людей собирается. И у Афта тоже, только у него теперь света нету. Ну, потім ще хлопці підійшли.. Весело всі поспілкувались)) R.I.D.I.K, а не треба було так рано уїзжати для всіх фото головного героя епопеї з виймання низу двигуна Так я і знав))) він мені теж допомагав, руки від мазути витирать[emoji3].. Дивись, голову зняли зі мною, блок з Вентєлєм, знач збирати тра усім разом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Можливо буду, але на 11-ому Майже всі, я так розумію, на 11-ому будуть Ну, потім ще хлопці підійшли.. Весело всі поспілкувались)) Во во! Треба просто кульмінації дочекатись!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 знач збирати тра усім разом! та не питання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 сегодня еду отдыхать с палатками. может есть желающие присоединится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 R.I.D.I.K, я с тобой еду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 Если желающих нету, тогда на телефоне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Всем здрасти) Так а шо там сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Так а шо там сегодня? если заберете меня с дома и назад подкинете. то я буду я пока еще без руля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах