PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Fozzy747,красаучик. тепер ще треба потужний бас))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Усем спасибо) Что-почём - Ванька решает) Он делал, за что ему большое спасибо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Fozzy747, видок - за...ОК!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 Что-почём - Ванька решает) оооо, теперь я знаю кто мне затонирует авто))) завтра наберу его, спрошу что почем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 пагни, у мена очегедная пргобгема: нужно менять ступицу кпп, кто че может мне сказать по этому поводу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 (змінено) Вентель,чи я щось не доганяю, чи та деталь яку ти маєш на увазі по іншому називається... коробас і міняв і перебирав, так що думаю не проблема мається на увазі еластична муфта? чи як? Змінено 22 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 PavelV між коробкою та карданом, чувак на сто сказав що треба міняти ступіцу кпп і сальнік вторинного вала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 (змінено) Вентель, між коробкою і карданом наскільки я памятаю еластична муфта... чи отаке млін, або не їздь на те СТО більше, або мені окрім міняти масло нічого робити не можна довірити... я один не шарю що таке ступиця кпп? Змінено 22 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2014 ПО ходу та трикутна штука Посилання по ходу єта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 пагни, у мена очегедная пргобгема:нужно менять ступицу кпп, кто че может мне сказать по этому поводу? откуда такая инфа? без разбора кпп, у мастера наверное ренген очки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) Это случайно не та чтука которая "балеринка" называется? А что сней? Металический лязг при переключении передач? Мне мастер сказал йух ложить, потомучто они хреновые все по качеству, нормальную можно взять только с донора, на которм ты уверен на 100% что она не звенит. Это по словам мастера, я хз, одно могу сказать, зазвенела она после замены крестовин и одной полуоси, скорее всего на нее возрасли нагрузки, поэтому по началу сильно звенела, а со временем очень редко восновном при переключении на 2ю я ее слышу, но уже 8тык дета полет нормальный... Вентель, а у тебя бортовик эсць? Змінено 23 липня 2014 користувачем ricer Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 (змінено) Вентель, кажу тобі забирай в мене файний коробас і буде тобі счастя а ніхто випадково завтра-післязавтра не буде в районі Столички проїздити? Змінено 23 липня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 ricer, дадада!!! при переключении...а вообще когда просто накатом катишся и "играешься" сцеплением, то тарабанит шо мама дарагая. Пашка, яка адреса на Столичцы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Вентель, кажу тобі забирай в мене файний коробас поршні сьогодні ввечері тільки сестра забере, якщо мож закинути в лс скину куди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Вентель, Я конечно может не в тему, так как не вкурил: но металический лязг при переключении может быть на шлицевом соединении в кардане когда он сухой. Проверяется руками на скручивание кардан. Решение: замастырить смазки и тишина. Итог: если не мастырить данное соединение то прийдет оппа. 1 ricer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Есть желающие с субботы на воскресение поехать на десну с ночевкой??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 R.I.D.I.K, я рассматриваю твое прідложжение) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Вентель, ты до понедельника будешь рассматривать предложение? Надо к вечеру уже определится. А то на прошлых выходных тоже долго рассматривали предложения и из за этого мясо плохо промариновалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 мы поедем,Ридикюль)..что необходимо и во сколько?) Лена) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Вентель, жду звонка. Все по телефону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Мужики - они деловые деловары делают вид деловой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Вентель, а по поводу палаток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Ну не хочешь ты с женщиной разговаривать-вот будешь Ждать Вентелей ,он тебе до понедельника скажет! А палатка,между прочим,моя .Я ему звонила,он сказал,что подумает об этом позже.Как Скарлет О'Хара Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 что необходимо и во сколько? Выезд в 15.00. Взять Лену, Вентеля и палатку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Когда встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах