reanimation 114 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 так напишите на сколько часов хотите.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Поехали купаться-загорать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 никакой организованности, я улыбаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Напоминает пробег Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Так так есть и будет всегда и со всем. Как ни печально.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Предложили, вроде согласился народ. В конечном итоге ничего( Но мы не упустили момент и поехали на природу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Это тренеровка перед днестром?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Это тренеровка перед днестром?))) а почему бы и нет?)) скупнулись даже. правда вода холодная. как бы хавтра на работу выйти, а то не очень гуд будет Виталика одного оставить на пару дней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Та я тока за) жаль шо с вами не поехала - надо было встретится со знакомой которую 2, года не видала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Відпочиваєте? а ми жигулики ламаєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 и не только жигулики. даже лодочные моторы скоро начнём. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 А ні в кого крім мене нема бажання окунути організм в прохолодні води приміром пущанських озер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 всмісле в пуще-водице? когда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 в пуще-водице? ага...ну то для прикладу когда? якщо ще хтось буде я би і щас махнув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 PavelV, так єто - мі сейчас на вербное пойдем) хо присоединяйся... а то впадло в пущу ехать) ну или сообща можем поехать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 пущанських озер? На кар"єрі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 Николай-01,нєє, на 7 або 14 прохолодніше - там дерева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 PavelV, так шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 А ні в кого крім мене нема бажання окунути організм в прохолодні води приміром пущанських озер? да ну на, вода холоднющая еще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 вода холоднющая еще. Это смотря где - я видел уже давненько, что бултыхаются полным ходом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 Это смотря где - я видел уже давненько, что бултыхаются полным ходом. для меня еще холодная, да и водоема подходящего нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 та норм я вчера купался уже..Ляпота.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2015 Я три дня подряд на разных озерах уже купаюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 червня 2015 Мы позавчера купались на даче, вчера на вербном. В позапрошлом году плавали уже 1-го мая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Idler 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Всем Здравствуйте, вскрыли машину на ул. Маяковского, 1в. Сперли много разной мелочи не нужной. Но было два лота которые жалко... Колонки Сони 1-на без сеточки. и книжка по ремонту 2101 (альбомная) Лицывая сторона затертая, а вобще вхорошем состоянии... Будут предлагать дайте пии.... И будьте Акуратней не мной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах