vadim 32 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Тогда уж лучше к Vada, помочь кто языком, кто руками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Да,ведь не факт,что я не буду занят каким-нить ЧП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 ну и че решили ... я пошол в гараж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 примерно через часко и я с чебуром подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 Встреча состоялась, как и пробный запуск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 ну что мож соберёмся в честь дня независимости украины??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Я пока не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 У кого праздник, а кто работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 мона ивстречу,если решите наберите мне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 сёдни в 7 у вады встреча. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Постараюсь подъехать (часам к 8-ми, раньше не успею). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 с пустыми руками не приходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 если дособираю девятку - прирулю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Дмитрий $, как ты - успеваеш? Мо меня подхватиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 йа не успел. сорри. дела были.( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 Кто созрел на встречу? Предварительно среда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 планирую быть, а там посмотрим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 Я согласен на среду,если часиков на 19-20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Встреча будет сегодня или нет ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 хз, можно и встретиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 я б подъехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Встрече быть. У Noelitа, только ему надо сказать. На 19.30, 39 кооператив, номер гаража надо узнать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Итак, 19.30, АК 39, 592 гараж. Быть всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 А тема встречи какая?.............. ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах