Noelit 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 возмите тестер плз, я хочу коечто прозвонить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 тестер есть. покажите на карте, где этот кооператив-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Lennon Ты уже был в этом кооперативе,тебе там капот открывли когда тросик порвался.Улица Кирова,можна заехать с Инструментальной и с Проспекта Мира. В 19:30 буду на месте. НЕОЛИТ могу даже раньше подехать если надо чтото помочь.Звони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 покажите на карте Примерно тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Не знаю, буду или нет, у Сани на белой 21011 проблемы с радиатором так может у него на гараже будем ремонтироваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 DIMON-72, я на машине буду, если будеш дома я тебя заберу и поедем вместе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Застрял у себя на гараже. Вряд ли успею (( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Застрял у себя на гараже. Вряд ли успею (( ничего страшного, все привыкли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lennon 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 menshiy, ну шо ж я могу со своим раздолбайством поделать? В полуразобраном состоянии салона - решил не ехать. Оказалось замки ставить - дольше чем я рассчитывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2011 Маршрутки ещё некто не отменял! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2011 Когда встреча, делаем ставки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 Давайте с новой недели сделаем,гдето в середине или раньше. Кто за ?Предложения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 Для хорошей встречи нужен хороший повод! У нас есть повод? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 У нас есть повод? И не один. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Когда встреча, делаем ставки вчера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 сёдни часоков в 6, я кокраз успею закончить дела по дому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Очередная встреча прошла успешно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Когда , где, хто??? Чо мля за встречи на нычках? Буду Жаловатся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Ваду зачем обидели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 И так всегда. Как за неделю напишешь хер кто придет, а терь будем сопли жевать что комуто не позвонили, когото недождались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 :bl : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 Ну и че! Празновать будем или ну его ... как всегда Хто за? Хто .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 коротче хто за звоним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 нет никого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Давайте завтро отпразднуем тоесть в пятницу. Только что именно праздновать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах