Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 сегодня праздник, предлогаю сдыбаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Звоните Всем ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 вада чё ты так разбушивался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Дык повод дыбаться ктонить озвучит,опять пить?. Я за выезд на авто куданить на видное место хоть пару фото сделать на тему ЗОся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 я за выезд на авто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Тоже поддержу. Только если это будет пн или вт следующей недели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Я за выезд но только не в вторник четверг и суботу. А как нащёт выезда в Воскресенье это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 За, токо гдето в 17,20 седня смогу бо наработе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 Предлагаю на завтра встечу часиков на 18- 18-30. кто за кто против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 В понедельник немогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 В понедельник немогу кали могешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 я завтра никаг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 на этой неделе-кроме пятницы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 ну что все замолчали?? может встречу в пятницу замутим??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Замутим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 +1 , если че тоже буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Наверна у Ноелита много пифа насобиралось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 не нету=(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 не нету=(( Тогда отменяется. До того времени когда пивзавод писа наварит для алкоклуба. не нету=(( Тогда отменяется. До того времени когда пивзавод писа наварит для алкоклуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 Нудак что по поводу встречи решили ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 Дык вроде на воскресенье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 В воскресенье так в воскресенье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 так где и во сколько? а то оказывается уже за воскресенье успели решить когда то, а я не в курсах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Где и во сколько можно решить в телефонном режиме, нуно просто знать кто будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 кто на данный момент решился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах