Noelit 4 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 А в суботу восколько ? Думаю 11. Можно и в 10 собратся скупится потом на ралли поглазеть потом уже основная культ программа. я буду Уже 3. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Ну начинается. Так кто будет точно? Шампура брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Я чуствую своей сидячкой что у меня будет свое ралли Н.Северский-дакар сити без пит стопов гдето на недельку с заездом в Шостку сити и дале по кольцу, старт кокраз в субботу - присоединяйтесь буду рад, организуем пит-стоп с шашлыком в любом красивом месте , приглашение действует до субботы 10-и утра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 етить-колотить, началось... Я еду полюбому,может с семейством, остальные как хотите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Флаг не забудь. Так в 10 или в 11? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 скоко мяса покупать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 300грамм на человека как минимум. К вечеру определимся с количеством народа и посчитаем. з 08:00 до 11:00 22.10.2011 120 км. Траси Київ-Чернігів, колишній аеродром с.Ладинка.з 11:00 22.10.2011 до закінчення змагання Чернігівський р-он, с.Н.Білоус, Автодром ТСОУ. Тоесть к 11 будет начало. В 10.30 можно выехать. Noelit тебя с мясом забрать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 да, ато с кастрюлей в маршрутку несядеш=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 скоко мяса брать???????????? щас блин возьму 10 кило и заставлю всё сесть!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Noelit По утра хоть подожди. Мож народ одумается еще. По предварительным подсчетам 1,5кг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 возьму 10 кило и заставлю сесть!!!! Димон жги ещё :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 скоко мяса брать???????????? щас блин возьму 10 кило и заставлю всё сесть!!!! Димоныч бери 10 кил что несьеш,докушаем в воскресенье на рыбалочке.И пивла бери ящеков десять чтоб рыбка клевала хорошо *Без пивка,невытянеш и рыбку из пруда* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 дак епт во скоко завтра встреча?? и где будет она?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 кто сказал что она завтра :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 ну в балоабольне вы выдвигали пятницу на день встречи а пятница завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 желающих на пятницо не очень много, может на суботу. Хде Вада !?? хде все..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 Я чуствую своей сидячкой что у меня будет свое ралли Н.Северский-дакар сити без пит стопов гдето на недельку с заездом в Шостку сити и дале по кольцу, старт кокраз в субботу - присоединяйтесь буду рад, организуем пит-стопс шашлыком в любом красивом месте , приглашение действует до субботы 10-и утра Вады похоже нет в Чернигове-бабло по региону косит А субота-это вариант! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 точно Вада колхозников обдирает. Если на суботу люди созреют то тогда где Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 Ну вы тут побщаетесь,а я с утра в суботу приду домой и почитаю тогда где в пивбаре наверно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 Называется сам с собой веду беседу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2011 кто сказал что она завтра :lol: Кстати суббота хороший вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 я за суботу, решайте во скоко и где=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Завтра, часиков в 5-6? А вот с местом, Вада где пропал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах