bober 29 4 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 А запас дров с поправкой на температуру имеется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 Хазяин гандела уверенно сказал что дрова в избытке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 ЫЫЫ, так где и когда? и что? Все? обсуждение закончилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Встречку можно замутить ,только когда ?Я так понимаю что ВАДА всегда теперь дома? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Созвонился с Вадой, сегодня у него к 6-7 кто как успевает, все с собой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 (змінено) Я приеду. с соком... Сань а ВАДА будет с 6 в гараже или с 6 до 7 появитса? ато нехотелось бы целовать замок на холоде . Змінено 1 лютого 2012 користувачем DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Будет в 6, главное чтобы ктото тоже к 6ти подошел помог ему мобиль вытолкать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Я смогу в 6 (наверное) один хер дома сижу.На роботе сказали ещё две недели гулять,а Я ммллЯЯЯЯттЬ работать хочю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Ок, извещу Ваду о твоем прибытии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 И Неолит там будет ещё раньше ,только в своём гараже снег кидать будет с пяти часов . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Буду к полседьмому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 в 5 вечера буду уже в гараже. в 6 к ваде подойду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 бле, можно было и мне позвонить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Konstantin Номера незнаю ... Скинь в номер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Konstantin, амморты твои приехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 DIMON-72, скинул Дмитрий $, спасибо, в воскресение вечером заберу или в понедельник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кабаныч 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 всем добрый вечер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 кабаныч, и вам не болеть ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кабаныч 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 я тут типа новенький в ваших кругах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 Привет! Мы, чесно говоря, долго думали, но потом всё таки поняли тоже самое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 кабаныч, ниче страшного, только давай на вольные темы в балабольне отписываться, напиши там вкратце что и как и фото авто, интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кабаныч 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 кто нибудь меня на копейке блок предохранителей а то я теряюсь в блоках и ценах незнаю че выбрать нужен совет хотку счас поищу минутку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 кабаныч, я же тебюе написал, не загаживай эту ветку, пиши в балабольне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кабаныч 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 мда я чет не понл ка фото выставить фото пол метра а пишет большое че куда выкидывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 Где модератор? До сих пор не почищено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах