DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 Может встречу на етой неделе замутим? Клуб занепадает,19 апреля прошло всех стороной,на последней встрече было всего два человека,видать желаия неукого нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 DIMON-72, холодно было, попа замерз, вроде уже солнце пригрело, пешком-троллейбусом буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 DIMON-72, васиуменадцять ТРЫДЦЯТЬ будем гудеть и звать Лорда Я как всегда все узнаю послдним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 DIMON-72, холодно было, попа замерз, у Зимой та хоть на улицу выходиш,или дома всю зиму сидиш чтоб попа не мерз? Весна в разгаре а все по норам сидят Обстановка ясна,ВСЕМ не до встреч уже Lord-cn, Давай у тя в гараже замутим встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 Да не вопрос, но только не сегодня, много работы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Сколько наберем желающих на встречу в гараже в раене лыжной базы? На следующей неделе,с вторника по четверг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Буду, давно не встречались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 первый есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 поддерживаю. в любой день после 18.30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 во вторник, среду или четверг тоже смогу появится на встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Можна сказать трое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Я буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Давайте выбирать день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Чем раньше тем лучше,пока некто непередумал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 темное пиво будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Так когда встреча ,завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Давай завтра, или среда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Вобщем встреча завтра,вторник 29-того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 А где встреча, Вова ты где, куда пиво нести темное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 (змінено) Вобщем встреча сегодня. АК 28.Это с дороги на Яцево поворот после озера налево Я счас ухожу от компа,вернусь после 17. Если будет нужно-я встречу,или возле бывшего универмага,который счас называется памятники.или возле озера Змінено 30 липня 2014 користувачем Чоткий П. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Время часов на 19. 00 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Так что в 19.00 на повороте возле озера? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Так что в 19.00 на повороте возле озера? Да и с двутилем ,,темного":) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Да и с двутилем ,,темного":) Куда ж без "темного" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Буду ждать в 19.00 на повороте возле озера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах