DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Пол года уже прошло пора бы и встретиться, предлагаю замутить встречу на Четвер или Пятницу часов на 19.00 Еловщена-Стрижень Желающие есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 DIMON-72, желающие есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Я буду, желательно в четверг, но не принципиально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Три человека уже компания,тогда Завтро в Четвер Еловщина стрижень встреча.Может еще кто подтянется. .19:00 всех устраивает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 До завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 травня 2015 Мож на встречу соберемся,вроде как планирывали после майских. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 травня 2015 DIMON-72, можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 можно опасно, можем нажраться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 у тебя трактора нет гусеничного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 у тебя трактора нет гусеничного вчера это нам не мешало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 Можно, Вада вроде завтра выходной 3 дня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 Давайте на завтро ,чтоб далеко не откладывать . На завтро кто желает ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 травня 2015 ия скорее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 только прочитал, было че нить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Било- ничего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Соберемся в начале той недели, я тут расхлебаю свои заботы и встретимся нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 да-да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Что со встречей делать будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 комаров нет-можна встречатсо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Ни комаров, ни желающих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 22 травня 2015 если встреча совпадет с моими выходными то я за=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 червня 2015 Пятница,вечер... Есть желающие поплевать семечки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2015 либо сегодня, либо в субботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 червня 2015 Либо сегодня, либо завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах