Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 липня 2015 Дмитрий $, пшшшшшш, принято, пшшшшш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 липня 2015 незнаю буду или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 липня 2015 DIMON-72, если проблема в передвижении, то набери меня, приеду тебя заберу и потом доставлю домой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Ну дык что с желающими, если опять 2-3 человека то смысла нет собираться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 menshiy, ну по ходу я, ты, Солекс и Димон-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Димон заднюю не включил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 menshiy, наберу ему через час уточню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Если у когото получится забрать мой зад - буду благодарен ,а то почемуто все тело болит после покатушек на мотоцыкле ,наверное седло неудобное... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 липня 2015 Если у когото получится забрать мой зад - буду благодарен я тебя заберу, набери меня за полчаса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2015 Есть желающие выехать на снов, голубые, десну, другую территорию с водой на шашлык/отдых в пт/сб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2015 Желающие есть, возможности нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2015 ну в пригород можно бы, не сильно много и выйдет по финансам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2015 Есть ,но в воскресенье только приеду в Че Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2015 Желание есть, но времени катастрофически не хватает, а тратить на дорогу больше чем на посиделки там - это глупо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2015 Дмитрий $, тогда на посиделки потратим больше чем на дорогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 На завтра желающих на встречу есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 после 21.00 смогу только, встретиться можно на парковке голивуда..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2015 желание есть, но из-за работы пока не знаю смогу ли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2015 желание есть, но из-за работы пока не знаю смогу ли Димон ,ну сколько раз повторять ,бухать- это не работа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2015 Димон ,ну сколько раз повторять ,бухать- это не работа. так давайте завтра соберемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2015 Завтро не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2015 Встреча, желающие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2015 когда и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 ++++ го в пятницу=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Го в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах