Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 menshiy, летс дринк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 в тепле? буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Где бум дринкать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 время и место хоть скажите=)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 чтобы в тепле, это только у Вады, при протопленном бычке ONLY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 да вроде погода не сильно холодная, можно где то и так собраться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Звонил Ваде, он может нас принять завтра. Если есть какието варианты давайте излагайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 menshiy, но только надо чтобы приехали и было натоплено, если приехать и потом решить, что топить не надо, ибо мы ненадолго, то проще к Ваде не ехать, в гараже холоднее чем на улице. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Если решено что у Вады, вытащу его часика в 4 в гараж, к 18 думаю будет тепло, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 menshiy, тогда норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Тогда устреча с 16-30 у Вады, ,,за встречу,, с собой кто что будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 menshiy, с 16-30 я думаю вы только с Вадой там сидеть будете, я с 18:00 в лучшем случае, хотя загадывать не будем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Приеду в 16:30. Только жду подтверждения места и время встречи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 если получится выеду пораньше с работы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 (змінено) короче буду к 5. Змінено 6 листопада 2015 користувачем Noelit Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Он умер и она с ним развелась, наркоман он был (с)Vada Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Дмитрий $, я как вспомню или он наркоман был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Солекс Делортович, может на клубешник сегодня? Девочек снимем, разнюхаемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Дмитрий $, ты бы объяву по местному ТВ дал бы еще максимум покурить и чаю попить, мне ж машину отдадут на выходных, так что финансы пойдут в нужное русло Дмитрий $, кстати в клуб нельзя, я культурно как все гулять не умею, мне только волю дай... знаешь в общем, да и музыка меня напрягает неправильная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Солекс Делортович, ну тогда покурим, чаю попьем, а насчет гульни то да, осторожно надо, я же у мусоров сейчас прохожу как член ОПГ и рэкетир Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 смотрю после моего ухода у вас там весело было=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 Всем привет, может на след неделе организуем встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 Кто здесь!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 Кто здесь!? отозвалось эхом в гаражном кооперативе на котах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 16 січня 2016 может на след неделе организуем встречу? хорошаяидея! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах