DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 steff Добро! если буден напишем. Но активности покачто ненаблюдаецо. :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Я сегодня пас, завтра - согласен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Давайте чтото на завтро бумать. Вносим предложения. menshiy атбой с лопатой на сегодня :D ,бири её назавтро :D Организовуем завтро встречу ну и приносим финансовые аргументы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 И я с вами хочу :cry: . Ну не в тему поламался <censored>. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 Lord-cn Если маманя тя пустит можем тя привезти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 Lord-cn Прям как короля со свитой от парога до порога :D Так люди воскоко встречу мутим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 DIMON-72 Я после 4 могу уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 Встреча сегодня к 17-30 18-00 в комфортабельном гараже Вады, алкоголя сегодня небудет( может быть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 Я буду к 18-00. ,а может и раньше. Дринк водка не буду(может быть :D ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 У мя наверно не получится(а может и получится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 У меня точно не получится (может и буду, но маловероятно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2009 В общем получилось как всегда у самых стойких: menshiy $ Vada Dimon-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 січня 2009 Встреча получилась норм. Правдо без света,но подконец включился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 10 січня 2009 да все прошло норм. даже дома похавлили!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 січня 2009 да все прошло норм. даже дома похавлили!!!! Гы-ыыы-ы :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 січня 2009 Значит следующая встречя тоже будет проходить в полумраке, чтоб жена хвалила :kuli: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 Давайте устроим встречу. Появилось немного свободного времени, так что буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 Предлагаю завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 Я за четверг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 В четверг хуже получается, так что давай все же в среду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Внимание! Встреча сегодня на 18.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 січня 2009 Ориентировочно следующая встреча 19го, здорвье пить берем с собой. Явка обязательна всем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2009 А кто за мной заедет? Если явка обязательна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 січня 2009 А кто за мной заедет? Если явка обязательна. :D Такси некто не отменял Все будут добираться туда маршрутками, а назад как получиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 15 січня 2009 menshiy А назад на чётырех или там и останемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах