DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Лутше там останимся,там тепло,хорошо :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 січня 2009 В понедельник к 17-30 18-00 ждемс всех в гараже Вадима Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 menshiy У Вадима или у ВАДЫ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Ё мае DIMON-72 ты как первый раз на встречу приходишь, ну конешно у Vada Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Я так и думал :oops: ,решил удостоверица Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Собираемся и поздравляем Саню, кто не сдавал лаве - не забывайте с собой взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 menshiy У Вадима или у ВАДЫ? Димон, можешь и ко мне придти, поцелуешь замок :D , и пойдешь к Ваде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 Я б пришол да боюсь что когда поцелую губы к замку примёрзнут :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Привет всем!! Ну че , сегодня устраиваем Похмельный день!? Хто за ???? а то пивко остыло уж. а в головето уууууу мухи млин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 У мня не получилось,на роботе до 21.00 проторчал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 Всем привет, предлагаю организовать встречу на среду. Кто за !? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 :nom: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 На улице потеплело, предлагаю организовать встречу гденибудь на природе, желательно полным составом, пофоткаться, шашлык- машлык ну и прочие мероприятия.Предлагаю на следующих выходных, тобишь 4 апреля, кто за, кто против, вносим свои предложения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 menshiy Я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 menshiy + 10000000000000000000000000000000000000000000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Желающие на природу: Vada,vadim,DIMON-72,menshiy,Дмитрий $. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 menshiy Может еще я буду...может даже с Фургоном... Но точно станет извесно попозже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Милости просим, всегда рады, ориентировочно планируем на суботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Согласен. Уточните только время и место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 На ету суботу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 DIMON-72 Да тобишь 4 апреля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 habatun Милости просим . Примем со всеми почестями :D . зы: это ж не шуткО на 1-е апреля? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Сори друзи я несмогу ( у мну печальное мироприятие на 4 дня хватит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 menshiy Это не радует . Что остальные молчат? Суббота близко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах