apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Вчора після сильної грози їхав додому. На перехресті пригальмовую. Дорога йде на крутий спуск. Тисну на педаль + гальмування двигуном, зчеплення, перемикаю на нітралку. Швидкість вже близька до нуля і у цей момент по кузову пішло сильне тремтіння з гуркотом (крила грають), як, ніби потрапив на літаку в зону турболентності... Що це таке? Пробував другий раз - ефект той же. По сухій погоді такого немає (сьогодні пробував) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VoLan 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 гы дорога не ровная была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 CRT та ні, дорога ідеальна, тільки поклали асфальт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
saik 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Мокрые колодки. При торможении греются и посыхают и лучше берут а потом снова вода. Получается как бы дребезг такой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 ИМХО мокрые диски не всегда равномерно хватали, схватит-отпустит-схватит-отпустит-схватит-отпустит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
turtle 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 При торможении греются и посыхают и лучше берут а потом снова вода. а температура диска уже какая? вода испаряется практически мгновенно. да и откуда ей взяться, вряд-ли лужа по ступицы была... на літаку в зону турболентності... в турбулентности просто болтает... может конечно крылья поотрывать... а когда на критических углах атаки перед срывом потока начинает дрожать хвостовое оперение - вот тогда трясет канкретно, но недолго... нормальный пилот ГА до такого состояния самолет доводить не должен никогда. нормальный, конечно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 To all це він мене принизити вирішив або що? нормальный пилот до такого состояния доводить не должен никогда. нормальный, конечно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Apache ты лучше точнее опиши - лужи были? Ты в них попадал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Apache ты лучше точнее опиши - лужи были? Ты в них попадал? Калюж не було взагалі, тільки мокрий асфальт. Тремтіння було швидше за все десь спереду. Причому перед зупинкою авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 а может юзом пошел... колёса уже заблокировались и рывочками по асфальту... в конце пути сильнее-же давил на педаль... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 а может юзом пошел... колёса уже заблокировались и рывочками по асфальту... в конце пути сильнее-же давил на педаль... Не реально, я дуже плавно гальмував оскільки це САМА аварійна ділянка міста. Її ще рік тому перекрити хотіли... Просто машина увійшла до резонансу, а ось з чим? Може кузов з двигуном? Адже движок хондрить злегка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
turtle 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 To allце він мене принизити вирішив або що? с чего ты решил? речь то не о тебе, а о пилотах. цитировать фрызу стоИт полностью. а по существу - похожие резонансные колебания я наблюдал на жигулях при частично открутившемся (или недожатом) суппорте, не доходящей до конца колодке (работает полтора тормозных цилиндра) что-то аналогичное наблюдается при трогании на подгоревшем сцеплении... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 turtle забий. все добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
turtle 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 глянь колодки. изношены одинаково? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 turtle цілком реально. я неділю тому відмітив, що при плавному гальмуванні на невеликій швидкості легко хилить в ліво. При інтенсивному непомітно. Знос колодок рівномірний і однаковий. Я думаю супорта почала залипати небагато. Я його вже 2 місяці тому гальмівною рідиною змащував... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах