Root 3 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Парни, как смотрите на то чтобы размять кости, побегать на песочке "в мяч", попить пивка, покупаться?? Поступила информация что в гидропарке пустует поляна и все желающие приходят и играют. У нас нет таких желающих, на выходных отдохнуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Желающие есть! Да и готовиться к Кап Релифу уже пора! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 ха! если он будет.... но как говорится лучше перебздеть.... да и выходной провели бы весело! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 я не против тоже) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 (змінено) то что там? Нас всего 6 человек??? bossyak Nesh Root Мороз (травмирован, но на реме постоит) NICKTIRIS(сможет в воскресенье) Дубчик Даю больше конкретики: воскресенье 08.07.12 Гибропарк на часиков 11! все могут? Больше нет желающих? Змінено 6 липня 2012 користувачем Root Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 ХзХз... Сегодня буду вечером в Гидропарке. В частности по вопросам ... если он будет.... Завтра - пока не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 В принципе я могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2012 Может на следующей неделе (вторник/среда) потренируемся на песках Гидропарка ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2012 опять без мяча??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2012 Ну пачиму без мяча ! Я ж буду уже и мяч у меня вроде бы есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2012 можно попробовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lapa 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2012 Толь, так что, будет Кап Релиф? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2012 Lapa, А кто говорил что не будет ! 0_о Будет - 18 августа/суббота/гидропарк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lapa 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2012 Та ходили там разные слухи Жаль конечно, что на Венеции, а не на Укртелекоме. Нет места для болельщиков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2012 Lapa, Кто сказал что нету ?! Вернули трибуны обратно на Венецию ! А на Укртелекоме они были бы пустоваты ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lapa 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2012 Да??? Так это же чудесно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2012 !!! Перенос !!! : Тренировка / ! 9 ! августа / Гидропарк 19.30 - 20.30 (подготовка к CupRelief-2012) Список : 1. tolik 2. Nesh 3. Тренер: Андрей Евгеньевич Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 буду, Макс тоже должен быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 (змінено) +1 Буду! Змінено 8 серпня 2012 користувачем SanToldo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 (змінено) Апдейт Список : 1. tolik 2. Nesh 3. Root 4. Nicktiris 5. SanToldo 6. Мороз Змінено 8 серпня 2012 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 буду! Поздно ! Уже записан ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 Буду 100 % Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 Апдейт 2 Список : 1. tolik 2. Nesh 3. Root 4. Nicktiris 5. SanToldo 6. Мороз 7. bossyak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2012 Руслан должен тоже подъехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах