Scif 5 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 Сформулируеш концепцию, поделишся ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 А у тебя схемы проводки не осталось??? Приборки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 Схемы приборки небыло . подключал по месту. Есть общие схемы. Там на приборке видно всё что куда подключать. Правда придётся немного порезать дорожки. И ещё , есть несколько видов приборок. Так что нужно розбиратся по месту. Впринципе ничего сложного. Температура - есть 3 контакта "В" + замка зажигания "Е" - масса "D" - датчик. Тоже самое с бензином. Если знаешь с какой стороны взять паяльник - перепаяй всё по своему. Делай всё по порядку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 а откуда идет обдув лобового??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 В том то и проблема что пока этот вопрос не решон. Есть некоторые идеи по реализации обдува , но на даный момент некогда им занятся. Плюс негде купить хоь каких - то декоративных решоток, чтобы был нормальный внешний вид. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 А как ты печку крепил??? Воздуха отводы боковые родные или сам делал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 Корпус печки немного доработал(обрезал лишнее). На место обрезанной части закрепил мотор печки. Вся конструкция прикручена на шпильки крепления стандартной печки. Воздуха отводы боковые родные или сам делал? Что ты имееш ввиду? Если сами патрубки подвода воздуха к дефлекторам - то я комбинировал, использовал от фордовские. Где надо подрезал , где надо сделалвставки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2013 Вечер добрый. ты резал дорожки те что идут к датчику??? А датчики правильно показывают или нет??? топливо, температура. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2013 Дорожки - резал и подпаивал к ним свои провода. Также изменил схему подключения всей приборки. Просто вывел свой разём и подпаялся так как мне нужно Датчики показывают примерно,но неправильно, так как я и не пытался их настраивать. Потому что делаю электронные приборы. А пока , временно подключил паралельно датчикам переменные резисторы и настроил на крайние значения. Пока доделаю нормальные приборы, меня это устраивает. Должно получится так : На даный момент сделаны и находятся в стадии тестирования Спидометр и тахометр. К остальным всё никак не дойдут руки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2013 Спасибо за советы. Прикольно выглядит . И во сколько тебе это обойдется? Кстати у тебя не осталась схемка подключения подрулевых переключателей??? Если что-то есть скинь пожалуйста, буду очень благодарен. Может будет интерестно Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2013 Делаю сам, так что обойдётся в стоимость деталей. Есть инструкция по експлуатации в PDF . Подключал по ней. Сбрасывать ? Решётка конечно интересно. Но сайт то российский. Интерестно в сколько вылезет пересылка? По поводу обдува лобового. Ты у себя уже что - то сделал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2013 Конечно сбрасывай. можно посматреть у нас на авторынках такие решётки на патриота. Я когда машину до делаю посматрю что у нас тут есть, может подайдет. А пока ничего не придумал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2013 Конечно сбрасывай. можно посматреть у нас на авторынках такие решётки на патриота.Я когда машину до делаю посматрю что у нас тут есть, может подайдет. А пока ничего не придумал Сбрось мне свой мейл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2013 alterluga@yandex.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2013 проверяй почту. Там картинка как подключить датчик топлива, и руководство по обслуживанию. У себя не пробывал, потому что мой датчик самодельный (из переменного резистора). Да и как писал раньше , приборы переделываю. Будут вопросы по схемах - спрашивай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alterluga 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2013 Спасибо! Буду пробывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anri27 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2014 (змінено) Что делать со щитом приборов, как подсоеденитьтросик спидометра Р.S. торпеда форд эскорт 94г. На Ваз 2101 Змінено 2 червня 2014 користувачем anri27 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 2 червня 2014 Я в себе вирішив переробивши прилади. Вийшло ,майже,так. Залишилось доробити шкали " class="ipsImage" alt="Зображення"> Взагалі , на даний момент устанвлено руль з колонкою, замком, та підрулевими від того-ж ескорта. Перенесено ручняк та ричаг передач. Адаптовані "ескортовські " дверні карти. Зроблено обдув лобового (правда ще не окультурено). На даний момент перетягую карти,та буду братись за "бороду", бо пічка не дає поставити нормальну магнітолу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anri27 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 По поводу обдува лобового скла подробнее выложы информацию если можешь скинь фотки и на щет электро приборов ты сам делаешь или електрика озадачил и сколько стоит сделать щиток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 По поводу обдува лобового : в панелі вирізав отвори які гофрами зєднав з пічкою. Вийшло некрасиво, але функціонально. Пізніше планую закрити їх декоративною накладкою. Гофри використав електричні , діаметром 32 (більших в Епіцентрі не було). Хоча гофри це не найкращий вихід. Через свою структуру в них втрачається швидкість потоку повітря. Тому, по хорошому, потрібно придумати воздуховоди з гладкими стінками. Можливо коли візьмусь за накладку - перероблю їх. Просто коли встановлював теперішній варіант, не хотів знімати панель. Думаю буде краще зняти панель , та приклеіти на неї з внутрішньої сторони щось по типу короба. Тобто зробити конструкцію схожу на стандартний воздуховод (той який довелось зрізати). Але потрібно придумати , чим це все приклеїти до панелі. Панель приладів моя власна розробка. На даний момент виглядає так як на малюнку (фото з проекта, бо під руками немає фотки вживу) тільки без циферблатів. Тобто вся електроніка та монтаж не закриті . Панель собою являє : Бакометр - 30 світлодіодів що показують бензин в баку з розрядністю 1 світлодіод/1літр. При 4 літрах запалюється та мигає індикатор мінімального рівня та звучить преривистий звуковий сигнал, що повторюється 1 раз в 2 хвилини. Прилад програмується , тобто потрібно його калібрувати під бак. Спідометр - показує швидкість ,та пройдений шлях за допомогою 2-х одометрів: основний - постійний (не обнуляється) суточний - допоміжний (обнуляється кнопкою) Одометри показуються на загальному індикаторі, переключення між ними та сброс суточного виконуються кнопкою. Тахометр: 500-6500об/хв. розрядність 100об/ 1 світлодіод Термометр : показує температуру двигуна в діапазоні 50-110*С При температурі 100*С і більше індикатор моргає та пищить. Також є вихід для підключення вентилятора охолодження, який вмикає вентилятор при 96*С, тавимикає при 92*С (Дана функція поки не використовується, через лінь знімати панель та замінити прошивку) Вольтметр : з верхнім та нижнім порогами при яких індикатор мигає, звучить преривистий звуковий сигнал. (Правда пищалки я не підєднував) По ціні я не рахував, так як це все робилось поступово на протязі року. Приблизно десь в межах 300 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anri27 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Для меня это слишком сложно, буду искать датчики скорости на коробку и на спидометра, а у тебя фишки нету к щитку приборов? А-то я у себя в городе все оббегал нигде не нашол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Колодки з панелі десь валялись. Якщо найду - подарую! А спідометр у тебе що - електронній ??і Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anri27 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 (змінено) Механічний, но переробити можна, а на рахунок фішки то пошукай ато панель подарили а от фішка проблема дістати, щось ніяк фото закинути не можу хотів панель закинути показати, я бачу ти біля ричага коробки передач панель підрізав Змінено 4 червня 2014 користувачем maksik84 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anri27 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 (змінено) Добавив в альбом воздуховідводи від крайслера Змінено 4 червня 2014 користувачем maksik84 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Troy55555 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2016 Заморочился торпедой с ескорта мк 5, возик вопрос каким образом удалось разместить фордовскую улитку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах