POntani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Жесть! Я тож хочю :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
POntani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Зато я себе горизонталки купил :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 POntani Поздравляю с обновкой. А че там с машиной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
POntani 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 Машина пока в тёплом гараже, ждёт своего часа)) Если криза не догонит в феврале-марте хочю начать колупатся с двиглом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
POntani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Привет! Что то давно никто в теме не отписывался, а пора бы 19.04 день рождения "копеечки" надо хоть встретится, мож даже проехатся хотя бы 3 машинами погороду, мож в "ТелеграфЪ" нас напечатают? Вообщем собирайтесь :nzd: З.Ы. Мож хто из Кременчугского района тож есть? Будем рады видеть! :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 POntani Привет. Можно такое замутить!!! Только вот просто так наврятли напечатают, нужно с ними договариватся. Вобщем я не против, да и Макс я думаю тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Кременчужан новых не появилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Macros 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 Появилось, появилось......... Только с проблемкой одной я........ помогите мне найти генератор на мою копеечку.......загнулся бедняга совсем......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2009 Macros Так тебе надо весь гена или может запчасти на него какието? И в чем проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Macros 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Гену нашел, спасибо........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 12.12.2009 в 19:00 на парковке ТЦ "Амстор" (слева) состоится Кременчугских копеек. Ждем всех желающих!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max Prokuror 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2010 Всем привет, почему такая тишина? В Кременчуге встречи бывают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 Конечно бывают))) вот в ближайшее время намечается )) Вот фото с прошлой встречи Предлагаю организовать встречу 14.08.2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max Prokuror 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Я только за, но не обещаю быть на машинке. Может на своих двух, но буду. Где и на сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Max Prokuror, пока еще незнаю))) есть идеи ?? предлогай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бодик 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 Новоприбывших нет? Любители Ваз 2101 где и когда Вас найти в Кременчуге Любители Ваз 2101 где и когда Вас найти в Кременчуге мой номер 096 402 18 55 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2011 Бодик, как будет встеча позвоним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PatHFindeRs 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 здравствуйте ) приеду на встерче ближайшую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PatHFindeRs 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 когда там встреча намечается ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 предлагаю 20.08.11 организовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PatHFindeRs 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 предлагаю 20.08.11 организовать за .=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Нужно решить где и во сколько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PatHFindeRs 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 давайте на Амсторе часов на 18 00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
POntani 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Можно на "новой линии" там парковка посвободней)) или вообще на "просторе". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PatHFindeRs 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 окуено мне с раковки на простор ехать ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах