zondar 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 кто из лисичанска? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2012 есть из Северодонецка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joni105101 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2012 (змінено) Даааа!(в смысле из Северодонецка) Змінено 3 вересня 2012 користувачем Joni105101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2012 Ну чё, сообразим "на троих"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joni105101 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2012 Да легко,но только чуть попозже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 Бывал я в славном городе Северодонецке,приежал со своим Хобби,да и не один,встретили на УРА... Ссылочка на Фото НИХТ РЕКЛАМЕНН Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 Фигасе, даже и не знал что такое было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 Общаюсь с Северодочанами плотно,правда по вопросам своего хобби..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 Общаюсь с Северодочанами плотно,правда по вопросам своего хобби..... Ага, значит ТО-хобби, а машина - то так просто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 Ну,собствено,и машина хобби,но такой как у меня,у них(Северодотчан) НЕТ,и по сему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2012 надо было б маякнуть перед мероприятием, я б тож приехал посмотреть )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Маячу 1-го мая буду в ВАШЕМ СЛАВНОМ ГОРОДЕ.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joni105101 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 18 березня 2013 О, норм. Ещё б место неплохо озвучить , да и время.... А то можем и не найти ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 22 березня 2013 На Чистом озере,примерно 10-00..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 О, другое дело Загадывать не буду (бывают всякие непредвиденности), но постараюсь быть, разумеется в качестве зрителя (пока что так ))) ) 19vitalik76, надо как-то добазариться про опознавательные знаки...... а то ж и не состыкуемся даже,народу-то тьма будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Я всё равно буду возле жиги крутится.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 ну хоть первые две цифры номера жиги )))) чтоб не спутать )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Дык она синяя,что на аватарке,кстати одна будет,а то все на бубновых тачках приедут..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 ясно, найдём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joni105101 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2013 Ну как,господа,"сходнячек" состоялся? Поприсутствовать не смог,был на работе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 А то. Я был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 Хочу поблагадарить Vlad007,молодец,приехал поболтали..... " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 8 травня 2013 Да блин, у людей такие модельки.... Дороже наших машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiesta 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2013 Ребята! А подскажите пожалуйста как лучше проехать с Луганска на Лисичанск? Где дорога лучше, через Новоайдар или по более короткой дороге через Новотошковское? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах