Перейти до публікації
klimtaras

ДТП Боярка 04.09.2012

Рекомендовані повідомлення

на авторіа продають жигу за 5000у.о. свою віддам за 4000 у.о ))))))) сам не вірю в таку ціну, а хочеться

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я думаю сам понимаешь что за 4 у тебя ее никто не купит. за эти деньги можно взять ваз после 2000г.в.

Поділитися повідомленням

я вже зрозумів що ремонтувати і їздити , а потім думати далі продавати чи ні

я вже зрозумів що треба ремонтувати, а там видно буде

Поділитися повідомленням

С ремонтом стоит заморачиватся если страховая будет делать машину и ты ее только заберешь. Так как самому не рентабельно восстанавливать машину со стрельнутой крышей, а еще как срежут крыло и фартух может добавится погнутые лонжероны.

Поділитися повідомленням

klimtaras,дядька с золотыми руками. он мне весь 06 кузов.. за 2 недели зделал) после других рук

БАЧИВ ФОТО ТВОЄЇ МАШИНИ. ВЖЕ НА ХОДУ?

Поділитися повідомленням

maxis91,ну выстрелит..ну попадет на 150 гривень больше... ну на день больше машину делать будут.... это не есть проблемма... проблемма когда авто стоит и гниет.

klimtaras,собираю ее по вечерам.. после работы )))

Поділитися повідомленням

DiMM,снять с учета... поставить на учет..... купить кузов.. сменить техпаспорт... как по мне .. смысла нет особого

Поділитися повідомленням

Bes, Алгоритм отримання безномерних документів мені невідомий.

Можливо припустити наступне: враховуючи стан кузова експерт дає довідку про неможивість відновлення -> заміна ТП на б\н -> зняття з обліку кузова "донора".

Навіщо знімати та ставити на облік своє авто?

Поділитися повідомленням

DiMM,потому что у тебя будуи Сварочные работы в раене кузовного номера. и потом нормально ты не продаш машину.

Поділитися повідомленням

Я не пропоную нічого і нікуди вварювати. Я пропоную розглянути можливість/неможливість, доцільність/недоцільність спроби отримати технічний паспорт такого змісту:

номер шасі - бла,бла, бла...

номер кузова б\н...

любе авто з таким ТП "піде вльот" та по ціні вище ринкової.

Поділитися повідомленням

DiMM,обьясняю. для получения техпаспорта с Б\Н..... 1)заключение о не восстановлении кузова = минимум 100у.е ... 2)Снятие и постановка на учет. 3)Смена техпаспорта.4) бабло на такой кузов.. и не факт .. что это не будет гнилуе УГ.

понимаеш теперь?

Поділитися повідомленням

Bes, якщо і так, все одно не переконливо

1) 100$ (якщо ще один нолік не забув) + 2) та 3) 700 грн. + 4) бабло на кузов типу "УГ" (а можна і нерастаможений кузов типу "свіжачьок") все рівно буде менше ніж зі зімятого кузова за більші гроші робить кузов типу "потенційне УГ".

Поділитися повідомленням

DiMM,цыфра за ремонт.. без запчастей: Мне переварка почти всего кузова вышла в 4.000 гр. с всеми размерами и зазорами... в его ситуации это будет еще дешевле.... смысл огород городить?

Поділитися повідомленням

Bes, По перше, експерт нарахував 15 000 в мене дуже великі сумніви, що це кінцева і обгрунтована сума (її ж ще фарбувати треба).

По друге, ТС всі 15 000 на руки не отримає, максимум 13 000

По третє, друзі ТС які займаются таким ремонтом і мають досвід, при огляді авто винесли вердикт, як то кажуть "машину в сад"

P.S. Bes, позаварювати дірки, виправити поведене залізо це одне, а виправити геометрію кузова це набагато складніше і по роботі, і по кінцевому результату, і по вірогідності виявлення всіляких боків при подальшій єксплуатації, ИМХО.

Змінено користувачем DiMM

Поділитися повідомленням

DiMM,на будущее. мастер мастеру рознь. у меня машина была в состоянии не просто в САД... а тупо на свалку самого забитого САДА. с конкретно развалеными размерами.. и потеряной геометрией... ее ппросто резали целиком не подумав.. а когда начали варить.. то начудили дел. так вот.. человек который потом все исправлял.. вывел все в размеры как положенно.Если мастер из разряда *Гемор ..ну его в печку*.. то он и скажет про то что ничего не зделаеш и т.д... а если Мастер с вопросом заработка и постоянной клиентуры... то он на выходе всего процесса отдаст конфетку.. и ты уже сам автоматом только к такому мастеру поедеш... так что расписывать за ВСЕХ мастеров.. я б не советывал.. так как мне пришлось с капитальным ремонтом кузова стыкатся в плотную.. и искать решения вопросов. Без покупки кузова и остальных галавняков не нужных.

Поділитися повідомленням

Bes, Когда восстанавливал свою машину тоже говорили что мол на гривен 300 будет дороже, в итоге вышло на 1,5-2 тис. дороже по рихтовке, и рамка стекла стала немного ходить так как проем вытянули, а усилители потеряли свою жесткость.

Поділитися повідомленням

maxis91 а никто и не говорит о цене и т.д... человек который занимается ремонтом таких Авто.. сказал сразу: *СМОТРЕТЬ*. да и давайте свои ремонты в теме у человека обсуждать))

Поділитися повідомленням

Bes, скажу тобі більше ("на будущее") - всі люди різні :).

Жоден, навіть самий ліпший кулінар з говна цукерку не зробить.

Можливо ти не зовсім розумієш про що йде мова. Якщо ти принесеш зварювальнику все залізо з каталогу от А до Я, то "пряморукий" зварить тобі кузов цукерку, а "криворукий" запорить все, але "пряморукий" зможе потім виправити. Зрізати потім приварити "жопу", лонжерони, пороги и т.д. то не питання. Питання в тому що у ТС зіпсована вся геометрія кузова, перш ніж щось там зварівати, треба або "пряморукому" вірівнювати весь кузов домкратами, або заганяти її на стенд і там витягувати. При цьому жигуль це не мерседес, і не тільки по залізу:) Після витягування про жорсткість кузова жигуля можна буде говорити у минулому часі. З часом полізуть всілякі бока починая з течі з під скла, закривання дверей на нерівностях і т.д...

Поділитися повідомленням

DiMM, :) так ТЕБЕ и говорится про нормального Мастера.. а не криворучко самоучко. я вот не пойму... зачем обсуждать.. то что ни ты ния не видели.ТС если захочет.. ему предложили вариант.

Після витягування про жорсткість кузова жигуля можна буде говорити у минулому часі. З часом полізуть всілякі бока починая з течі з під скла, закривання дверей на нерівностях і т.д...
это ж как надо тянуть.. и потом не проверять зазоры)))..не советую к таким обращатся

Поділитися повідомленням

DiMM,

это ж как надо тянуть.. и потом не проверять зазоры)))..не советую к таким обращатся

Як тягнути? Та звіснож "до усёру"...

Тут справа не у "як тягнути", а у властивостях заліза та мікротріщінах.

Поділитися повідомленням

мусольте в общем дальше...

klimtaras,маякенеш если нужна помощ будет

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз