Bes 36 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Andriy1352, выхлоп паук стоит и труба с банкой. Дмитрий08,ну после последнего.... наверно уже 15к отьездил. я ж каждый день мотаюсь.. то по городу... то по областям alligato,клопы пошли в утиль. убитые в хлам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 клопы пошли в утиль. убитые в хламписец. Ну шож...... Желаю после этого ремонта не ломаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Bes, а після поварки який буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 alligato,я про те что с бошкой были. Andriy1352,тот же. просто при вывороте в право цепляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 Возвращайся дружище, хватит быть там!!! 4 alexart, werty, yurecgod та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2017 Мурашки по коже..... Действительно, давай уже к нам!!! Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk 4 anatoly4, Blade, blade2008 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах