vmironn 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 да.... полная реабилитацыя ласточки ))) . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 И для тех кто помнит каким он БЫЛ,представлю каким он есть ещё один мой гараж Немного надо ещё навести порядок,а так впрочем внутренние работы завершены. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Свежачок, нужно отопление обустроить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 да Димон потрудился на славу=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 С отоплением ещё нерешил,либо это будет БУЛЬ,либо пара мощных ветродуек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2012 Круто. А две машины не влезут? Света не мало? Лучше б люминисцентные лампы повесил на стену. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2012 Две нет.на стенах висят те которые были при покупке с ними буду чтото думать по замене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 Надо замочить ремонт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 (змінено) Оо. ну и я про свой напишу, мб заезжать будете)) Район Масанов, Забаровка ул.Геологичекая 12А, частный сектор у меня под 3 гаража и место для дрифта во дворе присутствует))) пару фото, пециально не фоткал, так что нашел скину. вот так переделывается гараж, когда кап покрас ну и фото куска жопы с отоплением) там за машиной стоит грубка... при минус 20-25 за бортом +30 в гараже натапливал Змінено 25 листопада 2012 користувачем bayk картинки переделал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kim 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2015 а/к №16 17 гараж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах