Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Ясно шо не втече але купе як єдина машина в сім'ї то не феншуй. Пора вже думати цивілізовано і викинути ланус з голови. Мені особисто приємно, коли пасажирам комфортно а не тіки мені. Ну то таке. Кожному своє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 У всех водителей в моей системы есть личное авто, посему коль что то машин хватает * Redmi 4X * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Шо за система? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Т9, семье ))) * Redmi 4X * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 І на чому жінка ганяє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 У нее нет прав ) * Redmi 4X * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 То на чому безправна ганяє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 То на чому безправна ганяє?Она ездит со мной * Redmi 4X * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Нема логіки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Передній привід для гончєга не феншуйс чего бы вдруг? Мені особисто приємно, коли пасажирам комфортно а не тіки мені.в первую очередь комфортно должно быть владельцу, а пассажиры на шарка либо так, либо пешком, все просто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Спасибо за бортжурнал, было интересно читать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах