Jet 20 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 интересно, откуда морда - самоделка, или взята от какой то иномарки (тойоты например, судя по ТРД) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kollega 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Shostak, ааааа, порвал "Лисапед мой, лисапед":lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Shostak, чего-то сразу вспомнилось, как я в детстве на раму наскочил коконами... А тут даже страшно о таком подумать!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 яйцогрелка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 ну да, от динамы запитан тэн, а от педали приводится в действие циркуляционный насос =) HONDA GL1800 Goldwing, ептыть ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 как оградка на кладбище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 пипец нам всем, модер просил за каждой записью иметь картинку - забанят и по делом и меня тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Dim0N, так это ж только в "весёлых картинках", или я ошибаюсь?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Николай-01, наверно и тут пора так сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 а де флудить тагда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 во флудилке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Фигасе, а мы и так в флудильне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 а я и не заметил!или много пива ! Пора идти домой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 скорее надо спасать тему от флуда и выносить отдельно перезаряжаюсь ещё 32 сек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 перезаряжаюсь ещё 32 сек. до чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 тема КОЛХОЗ достойна быть не тут. Прошу рассмотреть вопрос про перенос хотя бы в общение и рамки сделать как в картинках ося, ты не танкист Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 ося, ты не танкист Я моряк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Dim0N, а ты че,в армии служил??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 До сих пор служу.Осталось 2 года до пенсии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 ося, ну я вобще-то у Dim0Nа спрашивал,ноесли и ты в погонах-то я вобще задумался............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 Хома Брут, Извени что то я не внимательно прочитал.Да я в погонах.А задумался одеть погоны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 тут про другие танки речь wot.ru вы прикиньте сколько сил вложено: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ося 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2013 абалденный москвич! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах