Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 Sershal Да не скажи. наляписто делать и стильно это разные вещи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sershal 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 Понятие стильности очень относительны. Сфера обитания Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 А кто то с тебя поржёт.И с меня.... Хоть повеселимся =) Без смеха скучно было бы. И тем, кто с нас поржет, и нам без таких автомобилей ))) Идут двое вуйков ночью, глядят - навстречу москаль, но цуко здаровый... Один другому - - Давай москаля від%%здимо? - А якщо він нас? - А нас то за що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sershal 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 даже не знаю как это назвать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Мутант :shock: :shock: :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 даже не знаю как это назвать Себе хочу! За пивом ездить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rusjaa 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 На снегоуборочный комбайн очень похоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 даже не знаю как это назвать Это шо мшо за авто такое? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 На снегоуборочный комбайн очень похоже Самый центр это воздухозаборник, пол ведра отрезал и приварил. Это же надо быть таким БЫКОМ. Где то на другом сайте видел вид з боку, реальное цинковое ведро, тоесть половина ведра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Karatkov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Karatkov Во оно, пи......дец какой то. :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 :crazy: Где вы их берете я не пойму! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 Dominik :twisted: в колхозе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 ajm наверняка эта машина делаласть для киносъемки, ужастик какой-то снимали хотелось бы взглянуть на эти кадры ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 MORDA Закрепил! В точку! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Ага, а колхоз у нас повсюду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Спорт однако! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 крылышки на капоте дополнительно защищают... и сзади забоник то какой, очень даже нужная вещь для перегревающегося фаркопа :D Особенно хочу себе эти кованные колпаки!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Давайте свои машины выставлять,не у всех же сток,и выявим самую колхозную машинку клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Давайте свои машины выставлять,не у всех же сток,и выявим самую колхозную машинку клуба Я думаю таких желающих немного найдется :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Я тоже так думаю,но было бы интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Вначале необходимо выработать критерии. Сток - это ... Полусток - это . . . Классика .... Колхоз - Тюнинг - А тогда все машины одноклубников "обозвать" в соответствии с этими критериями. И рядом со звездами писать, например, nikolaenko (колхоз I-й степени) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Мля, надо с собой фотоапарат возить. У нас много такого попадается на дорогах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах