OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2008 Интересная вещь, одно ток интересно как он поворачивает, я думаю передние колеса не справяться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2008 Интересная вещь, одно ток интересно как он поворачивает, я думаю передние колеса не справяться... Согласен,так как они почти весят! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2008 OlegSh разве что муфты на полуосях ))) или отдельный контур тормозов на каждом из барабанов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 vadim ыыы, гордость колхоза им. В.И. Ленина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 и фаркоп даёшь багажник!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 спарцо спарцо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Motorhead :D и я тоже упал когда увидел фаркоп))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 самый кайф - антенна на магнитике что с ней произойдет на "аэродинамической" скорости ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 самый кайф - антенна на магнитикечто с ней произойдет на "аэродинамической" скорости ? Улетит вместе со спойлером и багажником :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Эх что же этих людей толкает на такой тюнинг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 сексуальная неудовлетворенность на фоне весенней депрессии и авитаминоза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 сексуальная неудовлетворенность на фоне весенней депрессии и авитаминоза :shock: Ну ты меня этими словами вобще загрузил! Я внокауте :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 сексуальная неудовлетворенность на фоне весенней депрессии и авитаминоза = спермотоксикоз! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 а интересно на задних дверях петли тоже возле косынки закреплены? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 vadim Ну я б несказал бы что ето калхоз,потому что б такие двери зделать надо петли перемудрить а ето не спарко вешать.Но и под раздел норм. тачек не попадает потомучто бампера и спойлер КАКА. Вот еслиб кузов в стоке был и двери так открывались вотето да уважуха а так недокалхозчиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 да говорят у него петли чуть ли не дверные стоят (ну всмысле от входных дверей ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 DIMON-72 По моему такие петли продаются, по крайней мере на зубилу точно есть. Ну а ставатся так как и обычные. Ну а фонари задние? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Главное что бы не как у людей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Думаю по номерам и так всё ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Motorhead юный колхозничек хотел под додж забацать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Хотел под додж а получилось под кекеху,синдром всех калхозников. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 А тапки(диски)наверное кистью красил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 белые штуковины на дисках вообще картонные наверное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах