VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 nikolaenko +1 Wild +10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 Последние две нравяца,к колхозу я б их неотнёс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 Имелось в виду Sony, Pioneer и т.д. Ой чуствую ща запинают Very Happy Я буду в первых рядах пинающих!!! У меня наклейка Pioneer на заднем стекле...а мне нравится, тем более что ник :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 Pioneer У может ты свой ник написал :D . *одеваю каску* :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 а мне красное чудо не нравится,потому что пропорции не соблюдены,фары слишком велики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Фары конечно неочень красиво смотряца,както они не вписываюца в данний екземпляр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 а по мне всё на ней нормально смотрится,вы на приору посмотрите там уж точно не всё горманично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 фигасе джип :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 DIMON-72 Вот это чудовище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Не чудовище и целый монстр,аж самому страшно. А вот супер спойлер :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 А вот супер спойлер Где ты эти шедевры находишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 ECLIPSE В бездонных сетях интернета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 " rel="external">Посилання Сорри за какчество( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 аккордеон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 BROtheR VETALZZZ Пианино!!! magentis ни разу не видел!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 BROtheR VETALZZZ что за манера перечислять все музыкальные инструменты?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Юра гггг))) это называется "боян" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 это называется "боян" +1 да еще и с бородой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 но тут же нету? Если ошибаюсь-я не специально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Есть... точнее была... где-то тут... с годик назад обсуждалась))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 DIMON-72 :D я тоже себе такой хочу magentis +100 к бояну :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 ужос нах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 NeoN4ik а фары дальнего под лобовухой спрятаны))))) З.Ы. а то что номер висит несимметрично - это модно нынче ??!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах