kriyk 15 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 vet" rel="external">Посилання.прошу пробачення за невтемні вислови, але маленька ремарочка. Скажу так, що дана тема більше схожа не на продаж, а на обговорення інакше я би тут не написав нічого. Шановний 3837 я ЗАВЖДИ пишу тільки те що я розумію і в питаннях технології виготовлення деталей машин не в Вашій компетенції писати такі категоричні репліки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 Bes, машина не продается, но хозяин расстанется с ней за 10к у.е. kriyk, 3837 все правильно пишет. Ты не понимаешь что говоришь. Даже не хочу объяснять почему не сделаешь. Просто приведу пример новых рядов на пп вазы, которые сыпятся даже на вялой 160 сильно атмосфере, так же можно и рассматривать Редуктора классики, которые так же сыпятся. Эти коробки собирают в венгрии, используя спец состав металла, закалки, придерживаются правил сборки и обработки, изготовления шестерен и деталей. ЭТО СПОРТ, не путайте пожалуйста с колхозом из куска переплавленной ЖД рельсы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 van кажу ще раз, я завжди пишу тільки те що я розумію і те що для Вас спец состав сплав, то це для мене абсолютно відома марка сталі з абсолютно зрозумілими термопроцесами відпуску з наступною цементацією, а верстатний парк до якого я маю доступ дозволяє виготовити практично будь-які деталі з обовязковим радіологічним контролем цілесності матеріала, і не потрібно говорити про колгосп з рельсами. В моєму першому пості була фраза чи є в цьому резон, тому що ціна однозначно буде в рази більша за виставлену Вами ціну за готовий виріб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 kriyk, на лада вфтс есть есть чертежи, можете сделать. Но заведомо скажу, что во первых нет даже нужного качественного оборудования, а во вторых цена одной шестерни может быть более 2000 грн, и это будет ее себистоимость. Короче разговор не о чем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 На Військово Промисловому Комплексі ВПК є таке обладнання про яке Ви мабуть і не чули. Верстати Швейцарія, Японія, Англія, Німеччина. Ну я ж кажу що зробити можна, але ціна буде нерезон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wertyg 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 van, не боги горшки обжигают. 1 - даже в к.КПП применяются обычные стали(не куски упавших астероидов и не лунные камни и уж тем более не крептонит) 2 - van, да одной может и 2000грн, а если 10? а 100? а 1000? 3 - просто эта коробка очень специфическая, её даже за 5000-8000грн. никто покупать не будет, потому и стоит так. 4 - если сделать её из рельса то со стандартным моторчиком даже доработанным(а он в большинстве случаев не перевалит за 120л.с.) можно будет оценить её возможности и не однократно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
priki 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 панове, ось ціна цього, якщо хтось не може собі цього дозволити, то не купуйте його, от і все. не може бути в порівнянні зі стандартною кпп однак, це зовсім інший світ. хто намагався його знає. це факт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Шановний priki ми необговорюємо ціну, ми не занижаємо технічні характеристики даного девайса, і тим більше не порівнюємо їх зі стандартною КПП, тут питання чи дійсно БОГИ роблять такі КПП. Тим більше, що така країна, як Угрщина ніколи не відрізнялась високими технологіями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Колись може й не відрізнялася, але на даний момент в Угорщині цим займаються на само високому рівні. Я маю на увазі всі країни бувшого соцтабору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах