Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 romkittt Безпоняття ! будеш сьогодні на північній ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 на вул. Північній , за МРЕО !на 15:00 А ти будеш туда їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 EDoktor аякже :D а ти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 Як що Вазик не підведе то теж буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 я був на півночі десь 15,40 нікого з наших не бачив, покрутився і втік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 slim_painter А скільки перед тим вжив спиртного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 ну як вам гоки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 я був на півночі десь 15,40 нікого з наших не бачив, покрутився і втік ну питання не доречне, бо я не п"ющий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2009 я був на півночі десь 15,40 нікого з наших не бачив, покрутився і втік ну питання не доречне, бо я не п"ющий А пиво вживаєш? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2009 а пиво не рахується :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2009 а мене не покликали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 липня 2009 ти незнаєш коли будуть якісь спонсори? Хочеш спонсорів - напиши на MTV "Pimp my ride" :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2009 Привіт львівському філіалу!!!!!!Так-як планується поїздка на аеродром,хочу спитати-можливо хтось має бажання сам проїхатись,або буде проїздом в наших краях-прохання приєднатись!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2009 Здоров , ми маєм в четвер сходку попробуєм обговорити, і відпишемось . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2009 Fani-ок!!!!Тільки відпишіться в темі поїздки!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 завтра 19:00 окружна!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 Fani якісь рухи є в тому складному питанні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Вме мертво :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Fani якісь рухи є в тому складному питанні? Cool що за питання? може я поможу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 ну і де ви всі решта були?! блін, шо за фігня, шо то за забивання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 slim_painter +1 Будем нараховувати штрафні бали а зних вираховувати розмір поляни яку мають поставити прогульщики , ВАЗІК вже має 4 бала , нормальна така поляна !!!!!!!! Хто з незявмвшихся хоче-може поїхати в Луцьк на зїзд ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 Всім здоров. Я шось дуже багато пропустив. Шо там нового багато сталося? В мене просто монітор згорів і без дупля шо твориться. Вже на наступний четвер буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 я може поїду в Луцьк, якщо ходову підлатаю +1 во-во, шо то за забивання!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 давайте хоч одну машину назбираємо! я б поїхав, але буду знати точніше після того як мотор зроблю - фінінси, блін Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах