vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 SABI ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ!!!!!!! Сьогодні 9:26 вул.С. Бандери, навпроти головного корпусу Політеху!!!!!! Не ліхач, а то там багато курок ходе!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 vazik_lv Покишо я шукаю Сигналку і ЦЗ. А там поживем побачим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Masterio А яку саме хочеш? Ну принаймі фірма? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Одна одностононня Steelmate 838G ця двохстороння SHERIFF ZX-725 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 давайте на 20 приїжайте - там і поговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Недалеко від мене на Антоновича є магазин, там є сигналки по норм. цінах, принаймі коли я брав буо дешевше ніж в Мафоні і G23. Також там є акустика, правда цін незнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Masterio Я там тоже заїжав, ціни помірні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Е альо народ!!!!! Хто там робив фільм з нашого автопробігу????? Коли він буде готовий! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 вово і ятоже прото думаю :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 Недалеко від мене на Антоновича є магазин, там є сигналки по норм. цінах, принаймі коли я брав буо дешевше ніж в Мафоні і G23. Також там є акустика, правда цін незнаю. На Антоновича, це де саме номер дому чи щось точніше? В "мафоні", ціни не погані, але де коли там за багато хочуть.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 EDoktor Шось давно ти невідкликався , де пропадаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 Трохи маю роботи..... А що багато цікавого пропустив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 EDoktor :no: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 що там на вихідних? десь їздили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 в четвер збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 vedmid Я буду вчясно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 Четвер? :oops: думаю що зміг би прийти. але на даний момент 50% на 50% :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 vazik_lv ваз якшо підеш позвонеш до мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 ніхто нічо не бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 almaz як це розуміти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 я памперс я памперс я смердючий памперс!!!!!ги ги ги ги ги ги :silly: :crazy: шо ти курив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 almaz Ти про себе такої низької думки? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 EDoktor Адреси непамятаю, недоїжаючи до залізняка справої сторони буде вивіска і магазин, там тяжко не побачити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 EDoktorАдреси непамятаю, недоїжаючи до залізняка справої сторони буде вивіска і магазин, там тяжко не побачити Я живу практично на Залізняка, але що не бачив того магазину не разу... Треба буде пошукати, але якщо будеш коло того магазину, то подивись номер будинку, Ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 я памперс я памперс я смердючий памперс!!!!!ги ги ги ги ги ги :silly: :crazy: шо ти курив? а ще каже що не курить то видно десь з куби привезли народ в четвер прошу всіх бути і на суботу нічого не плануйте! може махнем на природу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах