almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 а ніхто не хоче поїхати на !!!NSR Street 11.07.09!!!????????7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 вазік коли ми їдем до тебе в карпати? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 а ніхто не хоче поїхати на !!!NSR Street 11.07.09!!!????????7 Це що таке? Вінниця? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 нє то львів біля сільпо на науковій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 На зелену ніхто чясом неїде ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 Я там вже сьогодні був....... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 хто їде завтра на драг на півнучну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikenat 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 Ну и кого я сегодня в гаражах на Трускавецкой встретил, что визитки раздавал????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 almaz Я планую поїхати , і думаю ще пару чоловік наших буде :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 Ну и кого я сегодня в гаражах на Трускавецкой встретил, что визитки раздавал????? якщо на трускавецькій сьогодні, значить це був vedmid Mikenat підтягуйся на зустрічі, ближче познайомимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2009 а до кого в пасажири можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 липня 2009 almaz подивись за вікно! ніц цікавого не буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2009 slim_painter маловато людей було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2009 Кому мало, а кому було в задоволення проїхатись... Хоча не перший приїхав, але до фінішу доїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2009 EDoktor яб здивувався якщоб ти неприїхав :D , нічо я своїх коників назат до мотору по заганяю і проїдемось :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 Mikenat, а ви хто? я багато кому візитки давав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikenat 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 vedmid а тот, кто за руль Баргузина садился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 vedmidа тот, кто за руль Баргузина садился а хто така Баргузіна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikenat 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 А той Соболь, что рядом с твоим Жигулем красным стоял в гаражах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 Fani, ти повірив, чи по висоті підходить, і чи взагалі він щось може? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 повірив-повірив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 повірив-повірив Усе грає, як книжка пише? Ворожі написи ліквідував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 EDoktor ґвсе пучком нехвилюйся ! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 Mikenat, тепер помню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 Fani і EDoktor, я так зрозумів шо в нашому питання всьо гуд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах