slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 агаМиколаївська траса рулить та яка в дупу миколаївська траса. то хіба вчитись їздити на ній, або просто показати перед кимось свої панти, скільки можеш вижати, то хєрня повна, ніц так не навчишся. в першу чергу тре бруківку! зараз якраз сезон дощів, і мені це подобається :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 я б також попрактикувався на мокрій бруківці покататись але боюсь що то є накладно ідеального не знайдеш як бруківку в нас вміють класти - ми бачимо всі знають кавалки доріг що в нас є з бруківкою хіба кататись по місту і шукати що підійде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 Наслідки після зустрічі. ЗМОК аж труси були мокрі. Наступний раз мушу бути на машині бо мене то вже дістало.!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 За ратушою рівна бруківка :D І купа ментів - розставити на всіх перехрестях, щоб ніхто не мішав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 моя вам порада, якщо тож хтось надумає таким бавитись, не робіть то під час дощу!!! тимбільше сильного!!! а то замість легких 90градусів, отримаєте цілих 270!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 я сьогдні доганявся, нє ну канєшна зі світлофора я Ігора зробив, але тягу на карбі поламав, більше так газувати не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 ну що? хто хоче поїхати на байкал в суботу якщо буде погодка гарна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 Saba2106 І тобі того треба було? Шоб його обігнати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 сорі за офф але ого :shock: :shock: :shock: 69 сторінок накліпали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 andy_sniper за то тут є всьо... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 Здороффф мужики!!! :D :D :D Як ви тут!!!!! Можливості в нет виходити майже нема, нет не тяне! Якщо щось то дзвоніть все вирішим! Коли у Львові буду теж ще не знаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 vazik_lv та вже ьи поскорше ти з"явився!!! а то напевно ми швидше до тебе заявимся без попередження ніж ти до нас :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2009 Привет!!! На четверг какие планы?? Вернулся с поездки, надеюсь буду... И вопрос.... У КОГО ЕСТЬ ЛИШНИЕ НАКЛЕЙКИ???? Добавлено спустя 49 минут 9 секунд: моя вам порада, якщо тож хтось надумає таким бавитись, не робіть то під час дощу!!! тимбільше сильного!!! а то замість легких 90градусів, отримаєте цілих 270!!! ты не прав, после сильного дождя пыль смывает и дорога чистая (несёт, но не так), а после слабого пыль и грязь мокрая вот тогда как на льду. а для таких манёвров и чистое поле подойдёт (если я правильно понял вопрос). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2009 Привет!!!На четверг какие планы?? все як завжди! збираємся! У КОГО ЕСТЬ ЛИШНИЕ НАКЛЕЙКИ???? наклейки будуть! але просто чувак який друкує їх у відпустці! ты не прав, после сильного дождя пыль смывает и дорога чистая (несёт, но не так), а после слабого пыль и грязь мокрая вот тогда как на льду. а для таких манёвров и чистое поле подойдёт (если я правильно понял вопрос). не важливо чи після сильного чи після слабого дожу, однаково класно! я мав наувазі не займатись пріколами під час дощу! тим більше сильного, бо то ппц як зносить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2009 наклейки будуть! але просто чувак який друкує їх у відпустці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2009 andy_sniper что за смех? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 я був внеділю біля Камянка-Бузька туди приїхав злий як чорт - чуть в аварію не попав, причому не по своїй вині - баба виїжала з повороту на рівне і сцуко коли я вже наблизився на відстань 5м, воно повертає голову в мій бік, але треба їй ще й подякувати - не розгубилась і дала газу - все минулось, але руки трусились як після п"янки добре хоч тормоза не підкачали ***, сигнал треба робити, причому срочно, причому такий щоб птахи з дерев падали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 vedmid блін! ти шо?! :shock: ти подивись в тому місці на асфальт, там завджи купа паленої резини від тормозів і вічно бите скло валяється, там постійно аварії, через так само як і ти, бо ЛЮДИ НЕ ДИВЛЯТЬСЯ НА ЗНАКИ!!!! ти мусів взагалі там тормозити і зупинятись повністю!!! і чекати поки всі з головної, тобто з права проїдуть!!! КИЇВСЬКА ГОЛОВНА!!!! я там майже кожної суботи проїжаю, тому всяке вже там бачив! короч в цій ситуації ТИ БУВ НЕ ПРАВ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 slim_painter підтримую! багато хто там ловиться! дуже багато аварій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 сорі - шота я знаків видно не роздивився - дякую за інформацію - буду знати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 vedmid Жесть..... ужс, как ты ездишь без бибикалки? это ж еще с тех пор когда в Львове был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 vedmid перекрёсток там огонь, тупой до безумия, да и просматриваеться плохо (когда с Львова ехать).. И вопрос к всем не по теме!!!!!! нужно срочно снять квартиру в районе Стрийской или рядом.. может кто знает адресок, подскажите зарание спасибо.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 ***, сигнал треба робити, причому срочно, причому такий щоб птахи з дерев падали Тобі не сигнал треба робити а на знаки дивитись.! Ну то шо в Четвер на 19:00.Має підїхати ше один тіп я його з ЛТК перетягнув. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Masterio Якій в нього нік ? Постараюсь прийти чи приїхати ! Ти вже на машині будеш ? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Звертаюсь до всіх: 1 більше по цьому поводу (тіпа на знаки дивись і т.п.) прошу не висловлюватись - недоглядів - каюсь 2 обшибку свою признав, на відміну від багатьох інших людей 3 бібікалку треба зробити, бо то просто біда, не думайте що тільки я порушую - я вже на таких надивився в четвер буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах