slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 vedmid не гарячкуй! всьо норм :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Fani його нік MARK. Може на "Ниві" приїду. slim_painter Ну шо там ти шось робив , дивився на той ровер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Masterio скинь мені фото ровера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Saba2106 Саба пізно ровер вже в Сліма.Але it не знати чи вын його вызьме( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 що за вєлік? я також хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 народ треба хром зеркало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 Saba2106 а я маю ! правда його тре скласти !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 ну що? сьогодні 19:00 окружна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 ось маю троха фоток з поїздки в неділю: походу меморіал вадкрили через 40 років, а бункер я так думаю ще з тих часів як бачите - одну пушку вже хтось утащив, також є отвори в дниші - завалені і залиті водою, призначення отворів невідоме місцеві розказують що тут був цілий підземний оборонний комплекс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 в каменке есть такие и без звезды (проезжал, но не заходил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 vedmid Оо а опиши пжлст по точней где это?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 slim_painter,andy_sniper Молодці нормальні фоткі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 slim_painter на пятёрку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 Fani :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 треба буде свої викласти yan_kos, то є біля села Батятичі Камянка бузького р-ну тобі розписати як туди попасти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 может встретимся в четверг в другом месте и поганяем на перегонки, просто хоцца посмотреть едит ли моя ластивка или только ползает... как вам предложение?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 Bratik Повністю підтримую !!! можем зустрітись на окружній зібратись і на трасу на вул.Північну! І ще поставив сьогодні аварійку , тепер маю досвід і можу допомогти іншим ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 vedmid Да пжлст! Увы столкнулся с ситуацией что даже местные жители не всегда знают что у них городе/селе есть какое нить историческое место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 Fani, мені треба аварійку поставити - допоможеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 vedmid з твоєю проводкою це буде трошки тяжче , але можна попробувати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 значить слухай (як доїхати до камянка бузька розказувати не буду) їдеш і доїжаєш до великого перехрестя (там ще походу міст) - якщо їдеш зі Львова (Рівне) - треба повернути наліво, потім перший поворот направо (головна дорога) і їхаєш прамо, справа буде автостанція - їдеш прамо, потім зліва буде військова частина (білий забор), він доходить до перехрестя, на перехресті наліво і уперед, проїжаєш переїзд і їдеш прамо - це виїзд з К.Б. Далі, проїхавши переїзд, через метрів 50-100 буде кавальчик жахливої дороги, і ще чуток вернусь назад: біля автостанції ями ППЦ які. БУДЬ УВАЖНИЙ! вернемся до наших баранів: проїхав переїзд, кавальчик ям, їдеш прамо і пильнуєш там по лівій стороні буде то чудо що на картинках, ну а далі - ти знаєш що робити якщо маєш жпс - можна спробувати по ньому пройтись назва села - куди треба їхати є вище доречі, коли будеш їхати - можеш мене набрати, може я складу тобі компанію, заодно можемо когось зажарити, може когось притягну з львівського філіалу доречі, як буде час моемо пошукати ще щось подібне в тих краях, в мене там знайомі - може ще щось підскажуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 Fani не можна, а нужно.. уже двое, кто следующий???? Добавлено спустя 4 минуты 21 секунду: мені треба аварійку поставити - допоможеш? сложного с этим мало главное купи релюху и кнопку, а пара проводов, это мелочи на пару часов работы... было бы у меня свободное врямя, я бы поставил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 релюхи є дві 5 і 4 чи 5 і 6 контактів - не помню кнопка також є дроти і роз"єми закуплю - скажіть скільки треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 vedmid разьём на релюху и на кнопку... только релюхи должны потдерживать аварийку напиши их марку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах