slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2009 Народ! ХТО ЇДЕ НА РАЛЛІ?!!! 14:00 год Церемонія урочистого відкриття змагання (м.Львів, пл. Ринок) 14:30 год Старт ралі 15:30 год Ознайомлення з трасою СД-1,СД-2 «Пролог» (м.Львів, Сихівський міст) 16:30 год Старт першого етапу на СД-1,СД-2 «Пролог» (м.Львів, Сихівський міст) кажіть хто буде? хто може ше хоче на відкриття в центр спочатку, бо я думаю ше туда і потім на сихів. хто на машині? і чи може хтось хоче на другий день поїхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2009 slim_painter а дату напишеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2009 :D всі і так мають знати шо це 3 жовтня в суботу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 slim_painter Яка висота букв на клубному прапорі? І яка висота логотипу ВАЗ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 slim_painter Я буду на Сихові!!!!! Ото б ше вдалося мені в Тисовець поїхати !!!!! Хто буде завтра на зустрічі, які прогнози????? САБА привези мені свої приборки!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Помогите хорошему человеку выйграть, проголосуйте Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Bratik є проголосовано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Bratik Проголосував. Це хтось з твоїх близьких, чи просто сподобалась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 VETERAN Як на рахунок стробоскопа :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Bratik проголосував. slim_painterЯка висота букв на клубному прапорі? І яка висота логотипу ВАЗ? /quote] розмір прапору 150*100, надпису 100*12, емблеми висота приблизно 60. завтра буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Fani, не говорите загадками - вы меня изводите :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 slim_painterДякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 VETERAN Та якітам загатки я на трьох сторінках відписуюсь з проханням привезти стробоскоп :D ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Всім здоров! Я недавно тільки зареєструвався на цьому сайті, і поки що не знаю що тут до чого, розкажіть хтось в двох словах: як у вас відбувається спілкування, де і коли як правило ви зустрічаєтесь, як взагалі у вас житуха? Доречі читав що має бути якась зустріч чи то змаганя 03.10.09 на площі ринок, що за двіжуха? Дякую всім Добавлено спустя 1 минуту 53 секунды: Всім здоров! Я недавно тільки зареєструвався на цьому сайті, і поки що не знаю що тут до чого, розкажіть хтось в двох словах: як у вас відбувається спілкування, де і коли як правило ви зустрічаєтесь, як взагалі у вас житуха? Доречі читав що має бути якась зустріч чи то змаганя 03.10.09 на площі ринок, що за двіжуха? Дякую всім Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnic 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 vazik_lv Та ми просто вчора попали на той Night Drag. І чуть чуть перебрали тому так тяжко сьогодні. :oops: то тіпа коли Damage i DST проводили??? Добавлено спустя 9 минут 40 секунд: народ а на яку годину в вас зустріч????? Добавлено спустя 1 минуту 44 секунды: Всім здоров! Я недавно тільки зареєструвався на цьому сайті, і поки що не знаю що тут до чого, розкажіть хтось в двох словах: як у вас відбувається спілкування, де і коли як правило ви зустрічаєтесь, як взагалі у вас житуха? Доречі читав що має бути якась зустріч чи то змаганя 03.10.09 на площі ринок, що за двіжуха? Дякую всім Добавлено спустя 1 минуту 53 секунды: Всім здоров! Я недавно тільки зареєструвався на цьому сайті, і поки що не знаю що тут до чого, розкажіть хтось в двох словах: як у вас відбувається спілкування, де і коли як правило ви зустрічаєтесь, як взагалі у вас житуха? Доречі читав що має бути якась зустріч чи то змаганя 03.10.09 на площі ринок, що за двіжуха? Дякую всім то раллі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Андрій Greshnic Тепер все попорядку! 3.10.09 раллі! Відкриття на площі ринок, після 15:00 саме раллі на Сихівському мості! Зустріч клубу буде сьогодні на 19:00 на вул. Окружній, біля магазину ПанСпортсмен! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Спасибо за голоса! Это просто знакомая по нету... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Слім, що там чути с наклейками, везти валюту чи ще поки їх немає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Доречі! slim_painter брати $, є наклейки???? :roga: Добавлено спустя 4 минуты 3 секунды: Хочу задути зверху свого "Пінгвіна", де це можна зробити дешево і сердито, і якісно??????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 vazik_lv дешево і сердито, і якісно небуває :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Fani ну тоді при мінімальній ціні, але якісно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 короч! гроші беріть!!! наклейкки сьогодні закинув! але не гарантую шо будуть вже сьоня. і ше люди беріть грпоші за місяць цей. шоб просто було з чим розрахуватись за наклейки, бо роблю багато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Greshnic "то тіпа коли Damage i DST проводили??? " Ага. Слім а може ше не роби багато наклейок. То краще придумати шось оригынальне, шо би мало вигляд. А той сайт на склі возити шось недуже хочеться. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnic 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 доречі я помічник организаціі в DSTclub. а той Панспортсмен з якої сторони на окружній знаходиться ближче до кульпарківської??? да доречі я сьодня буду з одним з організаторів DST в вас на зустрічі... так шо пьем Red Bull))) Добавлено спустя 6 минут 7 секунд: а і ше одне а чого ви не хочете робити зустрічі на північній там половина клубів робить зустріч.... там зручно... я в принципі не маю нічо протів там де в вас зустріч але мені так здаеться шо на північній ліпше там спокійніше... Добавлено спустя 1 минуту 49 секунд: Greshnic "то тіпа коли Damage i DST проводили??? " Ага. Слім а може ше не роби багато наклейок. То краще придумати шось оригынальне, шо би мало вигляд. А той сайт на склі возити шось недуже хочеться. :oops: я бачив вашу білу семерку наклейка супер але була б трошки менше і вліпили б якусь модну машинку....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Greshnic Я тобі на зустрічі скажу чому я нелюблю проводити зустрічі на північній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах