Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 vazik_lv :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Короче Ведмідь ми вчора все рішили :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 ну так розказуйте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 ну так розказуйте!!! Вирішили, що все рішає Vedmid :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 У меня планы поменялись, завтра не будет..... Кто сможет встретить Тернопольских на ЖД или АС ????? Добавлено спустя 18 минут 13 секунд: Кому нужен проц Intel Pentium Dua - Core E5300 LGA775, 2.6Ghz, Tray Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Bratik ти з ними вже говорив? якщо щось домовлявся - дай мій номер - якщо ні - я спитаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 vedmid На ветке про встречу есть номет "Dovhuy" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 EMMA РУЛИТЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Ведмідь,скинь мені свій номер в ПМ,я завтра зранку валю на Драг в Червляни,чи як їх там,до вас підканаю десь в обід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Я теж приєднаюсь після обіду, зранку йду на хритстини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 МИ з АЛМАЗом йдем на урочисте відкриття на 12:00 до 15:00 будем точно! Saba2106 Якими діодами тобі підсвічувати: червоними чи білими????? Лампи поворотів, габаритів, зарядки, дальнього..... міняти так само на діоди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 vazik_lv я до вас постараюсь приэднатись ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 Fani кароче здвонимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 Сорі народ але сьогодні я -1 . Відхожу від вчорашнього :cccc9: :cccc9: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 Masterio Masterio Masterio Вот я зміг відійти від бурного вчорашнього вечора і поїхав, і не жалію! :D :D :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 vazik_lv Та ми просто вчора попали на той Night Drag. І чуть чуть перебрали тому так тяжко сьогодні. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 Masterio і як воно там було? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 vazik_lv Бомбезноооооооооооооо. :D А шо там , як там з нашими Гостями.? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Masterio А вазіка не булО!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Ну так розкажіть шо там як там всьо пройщло, де були , шо бачили!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 прошу фото и видео отчёт.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Masterio Bratik всі отчоти в темі про зустріч будуть до кінця дня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 Альо! тут на форумі скоро павуки заведуться, якщо буде така активність! :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 vazik_lv ТАК И БУДЕТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 Фото та відео зустрічи на:Важная фото со встреч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах