Greshnic 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 ок....ти мені скажи тоді з якої ліпше сторони заїхати... той спортсмен знаходиться вроде як з Любінської повертати на кульпар та??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Greshnic С Любенской заезжай, там одностороннее(как повернул, то первый левый поворот) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnic 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 ок... залазь в чат с DST потриндиш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Greshnic дай адркс бо я шось туплю :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnic 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Greshnicдай адркс бо я шось туплю :oops: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Fani Я тебе давно хотыв запитати. Шо означаэ твый пыдпис."тех підтримка клубних машин Львова !" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Masterio а ти догадайся ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Fani Ладно зараз розкажиш))))))))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Masterio Наверное ремонт наших машин на халяву :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Bratik А де ж ти сьогодні пропадав??? vedmid а ти де був????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 vazik_lv ось і сцилка на музичку Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Всі хто неприїхав пропустив зустріч з гостями з іншого клубу. :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 шкода, але не получилось наступного тижня буду точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 vedmid наступного тижня їх не буде точно! :frfr: Добавлено спустя 1 минуту 53 секунды: Fani спасибі, вже жгу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 Звеняйте, что небыло, просто на работе замахался и ехать уже было впадло (2 дня подрят физо здавать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 термінове питання! чи можна їхати взагалі без переднього стабілізатора. не багато(пару км) і акуратно звісно! я так думаю шо можна, але краще перепитатись, а мож колеса повідвалюються :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 slim_painter їхай не сци , головне в повороти акуратно входи ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 slim_painter Яку краску ти використовував на прапор? Бо я вже запоров третє полотно. Спочатку брав дешеву тканину, а зараз атлас. Пробую автомобільною (аерозольний балончик) пливе зараза. Може масляною і акуратненько паралончиком...? Бо ж цілий вечір потів над трафаретом... а воно он як. Не хоче по тканині, все інше(дерево,шкіра,метал..) красить собака!!! :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 K-452 перший раз я робив трафарет з паперу і запоров всьо. 1)з тканиною не тре дуже бавитись. сама звичайна підкладочна тканина, вона якраз має такий блиск як атлас, але коштує всього лиш 15грн 2)замовив наклейку на оракалі Посилання але більшого розміру (100*12), саму наклейку вліпив собі на машину, а ті остатки, оракалу якраз послужили і трафаретом для прапора. кооч, наклеїв я то на прапор. потім з інших кусків намалюва і вирізав значок ВАЗ і Львів, теж наклеїв на тканину. тканину тре десь повісити або постели і не чіпати. всі вільні края затянув клійонкою, такою тонкою-обгортковою. 3)фарба сама звичайна. найпростіший балон білої емалі. 22грн зараз коштує, типу "DecoLak". наносити треба з відстані десь реально 30см і по чуть-чуть по всьо розпилювати! головне не багато!!! бо потече! воно по чуть-чуть біліє і за слоїв десь 5-6 набуде чисто білого кольору. ось і все! тепер чекаєм на ваш результат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 slim_painter Можно и довольно долго, только не на гололёде, ну и не дурковать на поворотах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 slim_painter важай щоб поті шарові нетреба було міняти :wink: хто на раллі їде сьогодні і хто завтра в Тисовець? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Saba2106 я завтраб поїхав ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Я сьогодні буду на раллі,підвалю зі сторони Стрийської,а там стану де буде можно.А вот завтра хз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Mark, Bratik, vedmid, vazik_lv ваші наклейки з ніками готові! і також є вже маленькі і великі клубні наклейки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 хто і як їде завтра на ралі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах