Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 встретил на форуме Посилання Добавлено спустя 6 минут 9 секунд: vazik_lv Вазик, как фанат диодов зацени, до чего додумались Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 1. EDoktor зустріч була! ну але ясно шо без шашлика, але то не ми його обіцяли :D 2. нарешті здибали той Лада клуб! і вони захотіли до нас приєднатись все-таки бо в них все дуже-дуже туго. 3. ну звичайно шо були ше DF 4. і ше орги Damage 5. а от шо дальше було в Пузі, я вже не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 slim_painter Ти нічо невтратив , випили квасу і розїхались ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 vedmid а коли вже нарешті будуть клубні картки?! давно пора! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 Слім,скік с мене за ту наклейку?а то впадляк шукати )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 7! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 Не доїхав я до Варшави Обірвало башмак натяжителя ланцюга, але переконався, що наші машини неубойні - прив'язав його дротом до корпуса розпод. вала і вернувся додому на ремонт. Завтра буду міняти ланцуг, зірки і решту трахомудії. slim_painter Якщо хочеш відкрутити - підтягуйся до мене в гараж. Тільки не там, де твій, а на Майорівку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 vedmid а коли вже нарешті будуть клубні картки?! давно пора! :x наразі тільки четверо бажаючих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 vedmid Я ше бажаючий! Так шо там домовились з тими??? Вони будуть до нас на зустрічі приїжати???? В четвер збираємся? САБА ти в четвер будеш? Приборки брати? Я всьо поправив, тепер нормально світить не пропадає! Bratik оригинально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 vazik_lv давай скорше зустрінемось, подзвони мені, або включи свій лайф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 vedmid И я не против карточек. И скока они потянут и можно глянуть образец??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 Saba2106 діджус 11:50 завтра! Хочеш сьогодні підїдь до південного! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 І як вам така погодка ? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 Fani Нормульки :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 класна погодка, давайте підтягуйте ручніки, і блін, та давайте якось зберемся, я не кажу ви йо і витворяти хз шо, просто повчитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 Холодно, ше й стартер капітулював! Без машини якось стрьомно! Добре шо хоть до майстра в кінці тижня! Я б десь з Вами поїхав, але покищо хіба пасажиром! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 slim_painter я сьогодні нагоцався просто піздец, була і мокра бруківка, і калюжі, такі шо машину накривало по дах, а пішоходів по голову, навіть встиг відчути шо таке, коли резина починає плисти по воді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 я тож таке відчув блін, слава богу шо тільки одною стороною, інакше я б тут вже не писав, бо то було на трасі Добавлено спустя 19 минут 11 секунд: vazik_lv слух! а шо ти Сабі з підсвіткою приборів робив? я просто думаю може ти мені зелену підсвітку поставиш в 06 прибори? але сам розбереш і сам складеш до купи їх. більше я гратись з тими хром ободками не маю бажання))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 А мені, сьогодні майстри забули гайки на колесах докрутити..... :twisted: Добре, що здогадався вийти подивитись.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 EDoktor треба бклдо до джоні вана позвонити вінби затянув від душі :D slim_painter я поганяти бочком непроти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 slim_painter Fani коли і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 Мона в четвер післяґ пива :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 Я всіма рукама за. Мені навіть нетреба старатися в мене вона і так сама їздить бочком через її кліренс. :D А шо там з тою поїздкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 от і сніжок до повного щастя випав :o зимову гуму вже мона одягати чи то тільки так - заскоки в природи??? А шо там з тою поїздкою? а хто реально хоче і може їхати в цю суботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 ну шо за нах, а не погода. хто зможе в п"ятницю чи суботу завезти мені колеса від дому до машини? а то мої дві зимові резини дома в підвалі, а машиною я не виїду з двору де машина, навіть в такий невеликий сніг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах