vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2009 CheZZ та я навіть незнаю які ціни! Кажи що хочеш, а там вже будем танцювати! Значок і прикурюватель! Добавлено спустя 2 минуты 7 секунд: CheZZ Або привези то всьо в четвер! Я ше гляну шо то за прикурювач, чи він мені підійде в штатне місце! значок я забив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 - кришка бензобака - стандартна? - клеми акомуляторні, зажими - ліхтарик - запори для вікон (для форточок в передніх дверях) – 2 шт також цікавить треба повикладати те що в мене валяється - може комусь пригодиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 народ не хочете футбол пограти в четвер після зустрічі наприклад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 Слім, скинь ше фоток тої машини, цікаво стало, бо змахує на брєд сумашедшого ось сайт з ралійним жигулями: Посилання тамта 05 десь має бути на ньому, але поки не знайшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 VETERANу ФА-ФА, БЛИМ-БЛИМ сьогодні на вулиці ..., між Антоновича і Тургєнєва, десь в 15:00-15:10!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 подивіться з лівого боку є клубні каси треба і нашого міста зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 блим-лимб ЕДоктору на Антоновича. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 almaz В нас десь тема про нашу касу є на форумі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 так то на форумі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 almaz Воно тобі треба? Скажи шо воно тобі дасть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 шановні вазоводи, пишіть хто має аськи, свої номера! мій 387-941-230 і Masterio ану давай признавайся де и сховався вконтактах! і чи взагалі там є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 slim_painter А нашо та вся інфа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 slim_painter А нашо та вся інфа? та просто виникають всякі різні питання, і по асі зручніше ніж, тут засирати форум. а контакт мене бісить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 484922458 P.S Можу скинути контакт нашого Ібрагіма :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Mark Я тобюі скину :x :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Masterio Чоготи морзишся як девушка ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Боїться що ми здамого його в міграційну службу,відать на родіну не хоче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Fani поперше шотаке морзишся? :D А подругне я неморжуся. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Ребята, меньше флуда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 А тут ніби немає флуда,ми просто інтенсивно обговорюємо проблеми, які склалися в авто промисловості ,і якість товару с його дальнійшим експлуатуванням цієї галузі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 354681072 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 ВСЬО МАШИНА ГОТОВА!!!!!! :pri: :pri: :pri: :nzd: :nzd: :nzd: :stp: :stp: :roga: :roga: :tsr: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :Bravo: :Bravo: :beer: :beer: ІДУ ЗАБИРАТИ!!!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 номер тедлефону тої людини в якої то все є, що я вище назвав! там і за ціни домовляйтесь! сорі, не маю часу зараз тим займатись(( +380637707006 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Ребята, меньше флуда... я розумію шо тема називається про зустрічі, але власне тут ми обговорюєм всі наші проблеми і т.д. і тут нема нічо такого, всьо гуд 484922458 нема такого шось P.S Можу скинути контакт нашого Ібрагіма :D давай пали його! а то він шось стіснітєльний в нас тут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 Всім здарова!!! По-перше мій номер аськи: 475569721, по-друге, в мене таке питання: став недавно володарем ваз 21011 :D довольний як слон, але , тре міняти масло а не знаю яке там було, вопрос в тому яке заливати мінералку чи напівсинтетику, кожен говорить по різному а що ви скажите на це, пишіть чекаю на ваші відповіді ( доречі ще сказали мені таку тєму, спочатку провірити компресію якщо в районі 11 то лити напівсинтетику, якщо менше то мінералку, так воно чи ні?) Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах