Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 slim_painter ти пісочком посип , в четвер можем договоритись ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 slim_painter а чого нехочеш в Четвер?Шоб на пиво на машині.Якшо зроблю машину то приїхав би поміг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 я б з радістю. но я їх відчистити маю, прогрунтувати і помалювати. і взагалі випробувати, чи на них ше можна їздити чи нє)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 от і сніжок до повного щастя випав :o зимову гуму вже мона одягати чи то тільки так - заскоки в природи??? А шо там з тою поїздкою? а хто реально хоче і може їхати в цю суботу? якщо ти про форт - я їду в мене задня сідушка вільна, так що ПАСАЖИРИ ЗГОЛОШУЙТЕСЬ!!! можу двох-трьох взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 А ше хто їде.І чи такої погоди там буде шо робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 slim_painter Без проблем,як будем в четверг то скажеш куди то треба буде підїхати. vedmid Якщо така погода буде то щось палєво їхати на той форт, тільки замерзнем там. Я напевно поїду в Червляни, подивлю на той цирк що там буде творитись-Драг на засніженій трасі :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 slim_painterБез проблем,як будем в четверг то скажеш куди то треба буде підїхати. vedmid Якщо така погода буде то щось палєво їхати на той форт, тільки замерзнем там. Я напевно поїду в Червляни, подивлю на той цирк що там буде творитись-Драг на засніженій трасі :twisted: вирішувати тобі я наразі настроєний їхати думаю не померзнем краще сніг чим дощ хто ще не передумав їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 хто ще не передумав їхати? я ше подумаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Turbo 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 Народ ніхто не продає 4 диска штамповки ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 Turbo Спитай в Вовки з автобазару, я в нього бачив шось там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 всі хто їде в форт - прийдіть на зустріч в четвер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 vedmid А хто не їде в форт то тим не приходити? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 приходити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 slim_painter на рахунок приборок я не проти взятися за них, але то ми з тобою маєм тет-а-тет перетерти, бо там є пару нюансів!!!!!!!! :crazy: :crazy: Ще тут маю одне ноу хау, хочу провести тест-драйв і тоді може вийде і краще! Поїхати в суботу незможу, бо служба ! Але обіцяють перенести на вівторок, тому наступні суботи будуть вільні! :oops: Добавлено спустя 7 минут 47 секунд: В четвер буду , але напевно без машини, якщо хтось зможе підібрати то пишіть! Буду вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 vazik_lv перетрем то всьо НАРОД! а давайте дружно погульбаним на дискотеці!!! я організатор! такшо не морозьтесь і підтягуйтесь! короч, ми мутим кожного року день нашої кафедри! дизайну(для тих хто не вкурсі де я вчуся, хоча прочитавши другу половину ніку, і так має бути ясно :D ) andy_sniper тож буде! квиточки по 25! нереально дешево!!! хто в контакті, тоя розкину запрошення. то буде 3 листопада в Пікассо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 ок обдумаєм а який то день тижня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Найшов на ЛТК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 ок обдумаєм а який то день тижня? 3 листопада це вівторок! Mark ми то всьо вже давно бачии на ЛТК! ми ж всі там сидимо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 і ше би мене з andy хтось би підібрав? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 slim_painter ти де живеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 вул.Коротка! то короч не доїжаючи до гол.вокзалу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 я буду їхати через Коротку,кинь в лічку телефон свій.Як буду виїжати с Ярослава Мудрого,стоянки,маякну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Mark кинув! але мій телефон ше на візитці є :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 А мене хтось підбере????? Бо сьогодні з ремонтом машини нічого не получилось!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Велосипед-кращий друг людини) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах