vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Знаєте мужики :oops: послухав я ту музичку тошо Фані мені скинув (ссилка тут на форумі є на попередніх сторінках) і вирішив, зроблю я свого ВАЗІКа нормально і буду гоцати на ньому!!!! А інша машина почикає до кращих часів!!!! " Это моя машина ЛАДА-07, Жигулы такой модели завожу на зависть всем" Slim Як вирішиш з приборками, пиши, а то нема шо робити вдома, зроблю швиденько!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 vazik_lv правильний вибір!!! пацики, я в шоці! :shock: :shock: :shock: багато бачив раліних машин і проектів, власне жигулів, но таке бачу вперше :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 slim_painter Ну тошо вона в поаоротах не кренеться і жостка як табуретка то факт , але скільки лаве це коштує це піпец :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 slim_painter шо БОМБА то факт :shock: :shock: :shock: ! Я тоже собі таке поставлю!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 На поворотах вона також крениться. Вся ця механіка тільки щоб кузов при коливаннях вверх - вниз не ходив ще і вліво - вправо. vazik_lv Поставити собі таке дуже важко - треба брати відразу таку машину Хоча наварити на задній міст кучу всяких залізяк можна - буде виглядати не менш ефектно. Не зрозуміле є розташування пружин на амортизаторах - можна просто жорсткіші пружини поставити. Візьми від Ниви Шевролє - будеш їздити, як на трамваї. Добавлено спустя 4 минуты 35 секунд: До речі - а через рейки на Городецькій це чудо проїде? Розкажіть, що було на зустрічі. Хтось був? Я не зміг - стояв на розмитненні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 VETERAN, а як ви нарахунок поїздки в форт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 поступила пропозиція перенести на наступний тиждень поїздку в форт хто поїде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 нам шо цей тиждень, шо наступний - паралельно :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Мені на наступну суботу краще. Цей тиждень був такий тяжкий, що завтра мене не заставиш ворушитися :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Не працюють двірники! Реле щолкає, запобіжник нормальний! Що це може бути? Порадьте! При теперішній погоді з таким станом цього механізму експлуатація машини заборонена!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 може бути реле або моторчик всі їдуть цього тижня, тому нам хіба запланувати поїздку самим десь недалеко так щоб на цілий день куди ми можемо податися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 народ обережніше.... Сьогодні на люблінський на мості в 21-00, приблизно... Зловив таке скло, що паркетник не знав куди тікати.... Ожеледиця, штука стремна и можна біду зловити... Шлях гальмівний в мене був метрів 10, резултат "НОЛЬ" Швидкість 120.... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Слім, скинь ше фоток тої машини, цікаво стало, бо змахує на брєд сумашедшого vedmid я наприклад в неділю на мото крос їду в Сокільники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Слім, скинь ше фоток тої машини, цікаво стало, бо змахує на брєд сумашедшого це я був десь нарив на ТТК, але там тема була не про ту машину, а просто та фотка була як приклад, забув чого саме і більше ніц нема, але самому цікаво шо то таке :crazy: Наро! хто може завтра позичити гроші? тре ше 100грн! віддам або в четвер на пиві або до кінця тижня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Хто ще на мото крос їде ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 Fani Я хіба пасажиром! vedmid реле щолкає! Fani тех підтримка клубних машин Львова, шо ти можеш сказати на рахунок дворніків? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 НАРОД! давайте ше думайте , ті хто не надумали,стосовно дискотеки!!! в четвер буду! і буду мати зі собою квиточки!!! і давайте кажіть скільки чоловік, ше би столик замовити, я поки резервую на другому поверсі, бо ам вже всьо розбірали і так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 slim_painter я просто в неті бачив шось подібне на копійці, але там міст не рідний, від якогось Газона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 EDoktor, ого і що навіть твої данлопи не справились? а що ти хотів? 120 при дозволених 60 на вечір тепер завжди так буде - буде підмерзати те що за день нападало бачу треба срочно міняти резину slim_painter, ми з Аньою мабуть також підем, але ще поки думаєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vazik_lv Подивись, чи ніде роз'єм не відійшов. Потім зніми кришку контактів на моторчику і подивись, чи не обгоріли. Потім так само перевір контакти релюшки. Ну і на кінець, розбери моторчик - щітки не стерлись? Обмотка ротора не згоріла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 VETERAN зараз піду до машини буду то всьо розберати і буду дивитись, ввечері напишу шо і до чого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Хто ще на мото крос їде ? я можу поїхати на своїх колесиках :D то може зберемось десь і всі разом поїдем туди, а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Пропоную провести неділю приємно і з користу тобто з видовищем і хлібом :D , відмітем мій день народження десь в сокільниках ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 таку подію не можна пропустити!!!! :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 а ну ну ну... можна детальніше? що? куди? як? коли? імя, сєстра, імя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах